Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Asociația de Prietenie România-China are conducere nouă

Autor:

Data: 24 mai 2018, 23:53

  •  
  •  
  •  
  •  

Adunarea Generală a Asociației de Prietenie România-China  a fost găzduită   de sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița.  Oficiile  de gazdă au fost făcute de președintele Asociației de Prietenie România-China-Filiala Dâmbovița,  Gheorghe Popescu care de astăzi, este și  secretarul Asociației de Prietenie România-China , la nivel de țară.

 Invitații de onoare la acest eveniment au fost reprezentanții Ambasadei Republicii Populare Chineze în Romania, consilier onorific-  Zhao Lei și  domnul  Luyuxan  Lucian.

 La eveniment au mai  participat: directorul SNCRR, Silviu Lefter,   președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, vicepreședinții, Alin Manole și Luciana Cristea, vicepreședintele Senatului, Adrian Țuțuianu, parlamentarii dâmbovițeni Oana Vlăducă și Corneliu Ștefan, vicarul eparhial – pr.Ionuț Ghibanu, viceprimarul municipiului Târgoviște – Monica Ilie,  directorul Filialei Dâmbovița a Societății de Cruce Roșie, Raul Pavelescu, și membrii fondatori și reprezentanți  ai Asociaţiei de Prietenie România – China din toată țara.

 Lucrările acestei  Adunări au fost conduse de Ilie Cristescu,  președintele Asociației de Prietenie România-China- Filiala Caraș- Severin. Au răspuns  invitației, reprezentanții a 24 de filiale din țară. În deschiderea lucrărilor s-a ținut un moment de reculegere   în memoria fostului ministru Florea Dumitrescu, fost ambasador al României în China și nu în ultimul rând,  președinte al  Asociației de Prietenie România-China .

În cadrul reuniunii de lucru, pr. Ionuţ Ghibanu a transmis mesajul ÎPS dr. Nifon și  au fost susţinute alocuţiuni din partea celor prezenţi. Pe ordinea de zi a ședinței de lucru au fost subiecte care au vizat activitatea desfășurată de Asociația de Prietenie China-România în ultima perioadă, îndeosebi în anul 2017. De asemenea, au fost prezentate informații privind bugetul și raportul financiar-contabil al asociației.Întâlnirea a avut  ca obiectiv modificarea structurii de conducere a Asociației de Prietenie China-România, prin alegerea unui nou consiliu director, dar și a unui nou președinte.Cu 22 de voturi „pentru” și 2 voturi „împotrivă”, președinte al Asociației de Prietenie România-China  a fost ales Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al Senatului României. Votul pentru alegerea președintelui și a consiliului director a fost unul secret, exprimat de reprezentanții filialelor județene în structura de conducere a acestei entități.

 În următoarea  perioadă se va face o analiză foarte riguroasă a tuturor structurilor din țară .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.