Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmii dâmboviţeni şi câinele “Nafava”, noii prieteni ai  copiilor de la Grădinița Nr.8 “ Rază de Soare ” din Târgovişte

Autor:

Data: 23 mai 2018, 12:53

Timp de aproape două oră, jandarmii dâmboviţeni s-au aflat în mijlocul preșcolarilor și cadrelor didactice, la Grădinița Nr.8 “ Rază de Soare ” din Târgovişte în cadrul programului național Școala Altfel “Să știu mai multe, să fiu mai bun”.
Celor mici le-au fost prezentate atribuţiile jandarmilor, iar în cadrul întâlnirii cu oamenii legii aceştia au făcut cunoştinţă şi cu cel mai de încredere ajutor al jandarmilor: câinele care îi însoţeşte pe aceştia în diferite misiuni.Timizi la prima vedere, prichindeii au fost încântaţi să facă cunoştinţă cu “Nafava”, câinele de patrulare şi intervenţie însoţit de antrenorul său plutonier major Constantin Mihai.

Nu au stat prea mult timp deoparte şi, animaţi de curiozitatea specifică vârstei, au luat cu asalt maşinile folosite de jandarmi în misiuni şi au privit cu entuziasm tehnica din dotarea Jandarmeriei.
La sfârșitul activităților desfășurate copii s-au arătat deosebit de încântați de ce au văzut iar cadrele didactice au transmis mulțumiri și aprecieri jandarmilor dâmboviţeni pentru activitatea desfășurată.

 De vizita jandarmilor s-au bucurat şi  prichindeii de la Grădiniţa Nr.13 din Târgovişte.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google