JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Marţi, 29 mai 2018, Victor Ponta vine în judeţul Dâmboviţa, să prezinte proiectul politic Pro România

Autor:

Data: 22 mai 2018, 12:53

Marţi, 29 mai 2018, Victor Ponta vine în judeţul Dâmboviţa, alături de Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu pentru a prezenta şi promova noul proiect politic- Pro România. 

Potrivit deputatului Victor Ponta, fost premier al României, Pro România este o alternativă la „dezamăgiţii” din PSD, dar şi pentru cei care nu văd o variantă în PNL sau USR. Judeţul Dâmboviţa, este al doilea din ţară unde ajunge Victor Ponta, după Suceava unde a avut loc săptămâna trecută prima sa ieşire ca „nou om politic”.
Victor Ponta are o experienţă extraordinară. Victor Ponta a fost cel mai bun premier pe care l-a avut România după Revoluţie, acest lucru a fost confirmat şi de Liviu Dragnea printr-o declaraţie  pe care o făcea la tribuna Parlamentului, în noiembrie 2015 . Victor Ponta a fost şi poate fi , cel mai bun premier al României.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google