Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Cele mai longevive  cupluri  și cele mai frumoase gospodării, premiate la Răcari!

Autor:

Data: 20 mai 2018, 11:04

  •  
  •  
  •  
  •  

Au trecut prin multe împreună, au traversat perioade mai bune sau mai grele, dar au mers mai departe, umăr la umăr, mână în mână și au ajuns la 50 de căsătorie. Povestea de viață – despre iubire, înțelepciune și tenacitate –  a cuplurilor ”de aur” răcărene, a fost premiată sâmbătă de administrația de la Răcari  , care a ținut să răsplătească în acest fel exemplul pe care ni-l oferă, zi de zi, aceste familii.

 A devenit tradiție, ca în fiecare an , în luna mai,   la Răcari, administrația locală să sărbătorească cuplurile  „de aur”, care împlinesc 50 de ani  de căsătorie. Nu în ultimul rând,  Primăria Răcari își premiază și câștigătorii concursului  „Cea mai frumoasă gospodărie”. Sâmbătă după-amiază într-o atmosferă plină de emoție  și căldură sufletească,  sala de festivități  a Liceului Teoretic  „ Ion Ghica”  a fost  gazda sărbătoririi cuplurilor  „de aur”, care au împlinit  50 de ani  de căsătorie  în acest an  dar totodată și gazda festivității  de înmânare a premiului “Cea mai frumoasă gospodărie”. Oficiile de gazdă le-a făcut edilul  Marius Caravețeanu.   În deschiderea evenimentului s-a intonat Imnul României și  s-a ținut un moment de reculegere în memoria consilierului din Răcari, ing. Tudor Ion.  Un sobor de preoți a oficiat o slujbă religioasă.

Edilul Marius Caravețeanu  a adresat câteva gânduri  cuplurilor  „de aur”. A urmat momentul plin de emoție și bucurie când edilul Marius Caravețeanu a premiat cele 14 cupluri „de aur”, care au împlinit  50 de ani  de căsătorie  în acest an .  Acest moment festiv a marcat la Răcari și Ziua Internațională a Familiei.

 „Cea mai frumoasă gospodărie” din Răcari

În același cadru festiv, primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, a desemnat  și câştigătorii concursului „Cea mai frumoasă gospodărie”. Prin concursul „Cea mai frumoasă gospodărie”, început în urmă cu 9 ani, se încercă stimularea unui spirit competitiv prin promovarea, în fiecare lună, în ziarul local, a celor mai frumoase gospodării, pe localități. Rezultatele nu s-au lasat asteptate. Se observă cum de la an la an cetățenii colaborează cu administrația locală, curăţând domeniul public din faţa gospodăriei. Sunt tot mai multe spaţii  igenizate , şanţuri săpate, podeţe desfundate dar şi foarte multe gospodării cu flori plantate frumos în faţa porţii. Au fost premiate zeci  de gospodării. Premiile sunt cunoscute: diplome şi unelte agricole care se acordă anual.  Concursul pentru cea mai frumoasă gospodărie din Răcari va continua, pentru că se bucură de un real succes.

La finalul evenimentului, cu toții au ciocnit o cupă de șampanie și au împărtășit impresii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.