Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. GALA EXCELENȚEI ÎN EDUCAȚIE 2018, a deschis ”Zilele Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița”

Autor:

Data: 17 mai 2018, 22:09

  •  
  •  
  •  
  •  

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița pe parcursul   a trei zile  celebrează valorilor dâmbovițene din mediul educațional în cadrul   ”Zilelor Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița” care  au debutat joi,17 mai,  în sala de conferințe  ”Prof. Mihalache Drăghiceanu”, cu GALA EXCELENȚEI ÎN EDUCAȚIE 2018.  Înainte de a intra în program a fost intonat imnul României.

 

Inspectorul şcolar general, prof.Ion Sorin, a ţinut să puncteze  faptul că în anul Centenarului, la cea de-a treia ediție a Zilelor Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița , sunt decernate 100 Premii de excelență în educație ”Prof. Mihalache Drăghiceanu” celor mai buni dascăli din învățământul dâmbovițean. Criteriile avute în vedere vizează abnegația și devotamentul puse în slujba învățământului de-a lungul carierei, contribuția deosebită la dezvoltarea educației românești.

Profesorii au fost selectați de Comitetul de Organizare al evenimentului, dintre cele peste 200 de nominalizări făcute de școlile și liceele din județ. Inspectorul şcolar general, prof.Ion Sorin, a vorbit şi despre elevii olimpici care au reprezentat cu mândrie judeţul Dâmboviţa la nivel naţional şi care s-au întors cu rezultate foarte bune. Cu toţii au fost premiaţi.  Nu în ultimul rând ,  s-a acordat şi Premiul  de excelență în educație ”Prof. Mihalache Drăghiceanu” unui număr de  30 de unități de învățământ pentru performanță și incluziune.

 Și inspectorul şcolar general adjunct, prof.Gabriela Istrate  a transmis un mesaj plin de emoție atât elevilor cât și  cadrelor didactice, subliniind faptul că dumnealor sunt cei care fac ca școala dâmbovițeană să crească, să se dezvolte.

Inspectorul şcolar general adjunct, prof.Cristina Stroe  a  spus că  prin aceste evenimente, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița susține și încurajează  performanța, performanța în mediul  școlar, educațional.

Și mesajul doamenei deputat al PSD Dâmbovița, conf. univ.dr.  Claudia Gilia a fost unul  plin de emoție și  devotament  pentru  educație. Deputatul Claudia Gilia a spus că  Educația este  fundamentală, este primordială și  a afirmat aceste lucruri pentru că în primul rând este dascăl.  Deputatul Claudia Gilia a mai subliniat faptul că o societate  care nu beneficiază de o educație importantă, crede că nu se poate dezvolta foarte frumos, de aceea este nevoie de o investiție  importantă în educație și  s-a făcut acest lucru .


Un gând de recunoștință a transmis dascălilor și elevilor, și deputatul Carmen Holban.

 Invitatul de onoare la acest eveniment organizat de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, a fost  fostul ministru al Educației,  senatorul  PSD, Ecaterina Andronescu care este și președintele Senatului  Univ. Politehnica din București și care a ținut să ofere   și domnia sa diplome  pentru  toți  cei  premiați de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița  în cadrul GALEI  EXCELENȚEI ÎN EDUCAȚIE 2018.

  În cadrul evenimentului  a fost intonat și Imnul centenarului.

”Zilele Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița” vor continua și în zile de 18 și 19 mai.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.