bestkids.ro%20

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgovişte,primul municipiu din Regiunea Sud Muntenia care a depus proiecte pe AXA 10 şi AXA 4

Autor:

Data: 16 mai 2018, 10:07

  •  
  •  
  •  

Administrația târgovișteană a susținut o conferință de presă în cadrul căreia s – au prezentat principalele proiecte atât cu finanțare pe POR 2014-2020 dar și proiectele cu finanțare din bugetul local.
Primarul Cristian Stan a ținut să sublinieze că municipiul Târgoviște este deschizător de drumuri în cel puțin patru domenii de finanțare în Regiunea Sud Muntenia. Concret, Municipiul Târgoviște este primul din Regiunea Sud Muntenia care a depus deja două proiecte pe Axa 10, ce vizează infrastructura educațională.Cele două proiecte sunt legate de reabilitarea și modernizarea Școlii nr.13 și Școala nr.8.
Administrația târgovișteană a accesat deja 80% din banii alocați pe Axa 10. Municipiul Târgoviște, și pe Axa 4, este primul din Regiunea Sud Muntenia care a depus proiect ce vizează Grădiniță nr.8 din Târgoviște .
Municipiul Târgovişte este singura unitate administrativ teritorială din Romania care a obţinut  şi finanţare pentru realizarea unor staţii de reîncarcare pentru vehicule electrice în cadrul “Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.