Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. GEST IMPRESIONANT şi de OMENIE!  Familia Voevodschi a donat aparatură de ultimă generaţie la Spitalul Găeşti

Autor:

Data: 16 mai 2018, 14:41

  •  
  •  
  •  

Emanuel Swedenborg  spunea “Adevărata caritate este dorinţa  de a fi folositor celorlaţi fără a avea gândul de a primi o recompensă.” Această maximă caracterizează pe deplin gestul familiei Cosmin şi  Oana Voevodschi, care  a  făcut o donaţie  Spitalului Orăşenesc Găeşti, constând  într-un aparat medical de ultimă generaţie,un Analizor  automat Mindray BS-380,de mare necesitate în activitatea Laboratorului  de Analize Medicale  al Spitalului Găeşti.

 Acest aparat medical  de ultim[ generatie este nou  și a costat 25.000 de euro.Se spune că dăruind vei  dobândi. Dacă darul pe care-l oferi izvorăşte din interiorul sufletului, atunci Dumnezeu care-şi are lăcaşul în suflet îţi vede darul şi te va răsplăti înzecit. Orice gând bun, orice încurajare, orice cadou mult dorit pe care-l oferi, va avea răsplată pentru tine . Oferim acum şi vom primi tot acum sau puţin mai târziu. Un gând bun care zboară de la noi şi se materializează într-o fapta bună poate schimba vieți sau poate modifica atitudini. Aşa gândeşte şi familia Cosmin şi  Oana Voevodschi, alegând să vină în sprijinul personalului medical de la Spitalul Orăşenesc Găeşti dar totodată  să-şi ajute semenii aflaţi în suferinţă. 

 Managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti, dr.Cristiana Seltea   a spus  că această donaţie reprezintă o gură de oxigen pentru unitatea spitalicească pe care o conduce . Totodată managerul  Cristiana Seltea    a ţinut să mulţumească familiei   Voevodschi pentru gestul impresionat.

Dr. Laura Stan, şeful Laboratorului  de Analize Medicale  al Spitalului Găeşti, a prezentat  importanţa noului aparat medical.

 În semn de apreciere, conducerea Spitalului Orăşenesc Găeşti a acordat familiei Cosmin şi  Oana Voevodschi, o plachetă şi  o scrisoare de mulţumire.

Sufletul curat care se deschide către aproapele său va primi admiraţie, respect, iubire şi multe alte daruri.Cosmin Voevodschi este un om de afaceri găeştean care a reuşit în viaţă şi care, mai presus de orice îşi doreşte să întoarcă în comunitate o parte din câştigurile sale.

Sperăm  ca exemplul familiei Voevodschi, să deschidă  drumul către alte donaţii  şi că vor veni şi alţi oameni  să sprijine Spitalul Orăşenesc Găeşti şi de ce nu, şi alte unităţi spitaliceşti din judeţ şi din ţară. 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.