Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

OFSD Dâmbovița alături de “PRIETENII LECTURII” la Școala Gimnazială Decindeni

Autor:

Data: 3 mai 2018, 15:17

  •  
  •  
  •  

Organizația de Femei a PSD Dâmbovița susține și sprijină cu tărie orice inițiativă care are drept scop educația și formarea tinerilor.

Președintele  OFSD Dâmbovița, deputat Claudia Gilia , deputatul Oana Vlăducă   alături de alte doamne social-democrate au participat la acțiunea de promovare a lecturii cu titlul “PRIETENII LECTURII”. Activitatea a avut loc la Școala Gimnazială Decindeni, din Comuna Dragomirești:

Astăzi am răspuns prezent la invitația cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Decindeni, din Comuna Dragomirești, de a participa la acțiunea de promovare a lecturii cu titlul “PRIETENII LECTURII”.

Într-o atmosferă plăcută, copii ne-au prezentat lecturile lor favorite, au citit și au interpretat diverse roluri din piesele de teatru pe care le îndrăgesc.

M-am bucurat enorm să văd pasiunea cu care acești copii vorbesc despre plăcerea de a citi.

Eforturile micuților au fost răsplătite cu diplome, cărți și dulciuri.

Împreună cu mine la această activitate s-a aflat doamna deputat Oana Vladuca și doamna consilier județean Ruxandra Mădălina Dragomir.

Organizația de Femei a PSD Dâmbovița susține și sprijină cu tărie orice inițiativă care are drept scop educația și formarea tinerilor.

Un gând bun și felicitări cadrelor didactice coordonatoare ale proiectului: Olteanu Sorina, Rinca Simona, Onete Adriana, Stanca Mihaela, Dragomir Alice, Ilie Irina,  dar și domnului Dragomir Cristian, directorul Școlii Gimnaziale Decindeni si dnei bibliotecar, Calin Elisabeta.

Pentru implicarea deosebita în susținerea proiectelor de infrastructură școlară îi mulțumesc domnului primar Dragoș Vlădulescu, care și astăzi a fost alături de membrii comunității.Felicitări și Succes tuturor!”, a declarat deputat  Claudia Gilia. La final, cei mici au fost răsplătițite cu diplome, cărți și dulciuri

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.