Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul Emanuel Spătaru: “La mulţi ani tineri români!”

Autor:

Data: 2 mai 2018, 10:11

  •  
  •  
  •  

Ziua Națională a Tineretului este sărbătorită în fiecare an, la 2 mai. Cu această ocazie, edilul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru a transmis un mesaj:Сu prilejul Zilei Tineretului, am deosebită onoare de a vă transmite cele mai sincere felicitări şi urări de bine!
Noi, tinerii, suntem viitorul şi speranţa zile de mâine, a unei societăţi dezvoltate şi moderne!
Noi, tinerii, avem un rol important la dezvoltarea cursului democratic şi european al comunității în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Participarea tinerilor la viaţa socială, politică, economică a societăţii este esenţială pentru realizarea unei dezvoltări durabile a ţării noastre.

Trebuie să ştiţi că aveţi şanse egale de afirmare, indiferent de statutul social, abilităţi şi posibilităţi personale, fiind responsabili ca cetăţeni activi, trebuie doar să tindeţi spre realizarea scopurilor.
“La mulţi ani tineri români!””, a transmis edilul Emanuel Spătaru
Ambițios și foarte perseverant, primarul comunei Răzvad , Emanuel Spătaru, cel mai tânăr edil din județul Dâmbovița, ales în data de 5 iunie 2016, la vârstă de 27 de ani, nu s-a lăsat speriat de drumurile întortochiate ale administrației publice locale și nici de faptul că va avea mult de lucru în comunitatea pe care o va conduce în următorii patru ani. El este și președinte executiv al TSD Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.