Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, prezent  la Alegeri  AJF Dâmbovița unde Emil Tudor a fost reales președinte

Autor:

Data: 26 aprilie 2018, 22:16

  •  
  •  
  •  

Joi,  26 aprilie  2018, a avut loc Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița în cadrul căreia au avut loc alegeri.  La Adunarea Generală a fost invitat și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care a venit însoțit de secretarul general adjunct Gabriel Bodescu și  vicepreşedinte al FRF, Octavian Goga care este și președintele AJF  Brașov.

Cei 95 de delegați ai cluburilor  afiliate la AJF Dâmboviţa şi-au ales preşedintele şi  un vicepreşedinte  al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa. La Sala Mica a Casei Sindicatelor din Târgovişte a avut loc Adunarea Generala a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa. 

Pe ordinea de zi s-au aflat alegerea preşedintelui AJF, a celor doi vicepreşedinţi şi a membrilor Comitetului Executiv. În fotoliul de preşedinte al forului fotbalistic dâmboviţean a rămas Emil Tudor, câştigând lejer funcţia, cu 56 de voturi, spre deosebire de numai 34 de voturi  câte a obţinut Ionuț Iugulescu   și Aurelian Godinac cu  4 voturi. Lucrările au fost coordonate de vicepreşedinte al FRF, Octavian Goga care este și președintele AJF  Brașov .

Potrivit statutului FRF, AJF Dâmboviţa  ar fi trebuit  să aibă doi vicepreşedinţi, reprezentanţi ai echipelor. Potrivit voturilor valabil exprimate,  s-a ales un singur vicepreședinte  în persoana  lui Florin Tuiu de la Olimpia Morteni.

Reprezentanţii în Comitetul Executiv
Din Comitetul Executiv fac parte : Vali Junghie (Voinţa Pierşinari), Ion Dragomir (Voinţa Buciumeni), Pitaru  Ion   și Dragomir Ionaşcu .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.