Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Complexul  Turistic de Natație  Târgoviște va găzdui Jocurile Naţionale Special Olimpycs, Campionatul Național Masters, Campionatul Național Cadeți (12-14 ani) și  Swimathon-ul

Autor:

Data: 26 aprilie 2018, 19:13

  •  
  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgoviște  s-a reunit în ședință  ordinară. Au fost supuse dezbaterii și aprobării o serie de proiecte.

Primele patru proiecte  de pe  ordinea de zi,  au vizat  aprobarea mai multor acorduri de parteneriat între Complexul Turistic de Natație Târgoviște  și alte instituții, în vederea organizării  unor competioții sportive.

Complexul Turistic de Natație Târgoviște  va fi gazda Jocurilor Naționale Special Olympics România 2018, cea mai mare competiție națională pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.Special Olympics România, împreună cu Primăria Târgoviște  prin Complexul Turistic de Natație Târgoviște, organizează ediția din acest an la Târgoviște, în perioada 25-28 mai.

Municipiul Târgoviște va susține financiar evenimentul cu suma de 30.060 lei și va pune cu titlu gratuit la dispoziție bazinul olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natație Târgoviște .

Tot  la Complexul  Turistic de Natație  Târgoviște va avea loc în luna iulie ,  evenimentul sportive și de stranger de fonduri Swimathon . Mecanismul este dezvoltat în jurul unui eveniment de înot deschis pentru companii, persoane fizice, organizații şi grupuri de inițiativă (numite mai departe echipe de proiect) care doresc să se implice în viaţa comunităţii prin susţinerea unor cauze cu impact micro sau macro-comunitar. Fundaţia Comunitară Dâmbovița este organizator local al evenimentului.

În  perioada  9-10 iunie, la Târgoviște  va avea loc  și Campionatul Național Masters.  Tot Complexul Turistic de Natație Târgoviște  va găzdui  în perioada 12-15 iulie și Campionatul Național Cadeți (12-14 ani).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.