Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmii dâmbovițeni sunt pe urmele hoților

Autor:

Data: 24 aprilie 2018, 17:07

  •  
  •  
  •  

Prinşi de jandarmi cu bunuri sustrase dintr-un fost restaurant.
Trei tineri, care au sustras mai multe bunuri dintr-un fost restaurant de pe raza oraşului Pucioasa, au fost prinşi de jandarmi.
Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza oraşului Pucioasa, a observat pe strada Debarcader din apropierea staţei de apă, trei persoane care veneau dinspre un fost
restaurant şi transportau pe braţe o combină frigorifică acoperită cu un sac din rafie.
Jandarmii au intervenit prompt, au procedat la oprirea şi legitimarea acestora, iar în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că tinerii cu vârste cuprinse între 10 şi 30 de ani au pătruns în incinta fostului local public de unde au sustras două combine frigorifice.
Cei trei intenţionau să transporte bunurile la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.
Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru “furt”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate

La furat de conductă metalică
Două persoane, care au sustras conductă metalică de pe raza municipiului Moreni, au fost prinse de jandarmii.
 Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea fapte

lor antisociale pe raza municipiului Moreni, a depistat în zona fostei autogări din localitate două persoane care încercau să transporte cu o căruţă,  conductă metalică de pe un câmp aflat în apropiere.
Jandarmii au intervenit prompt pentru stoparea activită ii acestora, iar în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că persoanele cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani au sustras o conductă în lungime de aproximativ 12 metri, aceasta făcând parte dintr-un tronson dezafectat aparţinând unei societăţi comerciale.
Cei doi intenţionau să transporte materialul feros sustras, cu ajutorul unui atelaj hipo la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.
Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru furt”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.