Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

 VIDEO.  Cu bani prin POR 2014-2020, UPU Târgovişte  se modernizează şi extinde

Autor:

Data: 23 aprilie 2018, 12:30

  •  
  •  
  •  

Potrivit preşedintelui CJ, Daniel Comănescu, Consiliul Judeţean Dâmboviţa  a depus un proiect pe  Axa Prioritară 8 “Dezvoltare a infrastructurii de sănătate şi social”  – Programul Operaţional Regional (POR), proiect ce vizează Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte .  Este vorba obiectivul de investiţii “Reabilitarea, modernizarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte” . Valoarea totală a obiectului de investiţii, exprimată în lei cu TVA este 6.959.825,11.

Beneficiar eligibil în cadrul acestui apel de proiecte este Unitatea Administrativ-Teritorială, judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean – în calitate de solicitant. Obiectivul general al proiectului îl constituie: îmbunătăţirea calităţii şi a eficienţei îngrijirii spitaliceşti de urgenţă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte prin extinderea şi dotarea unităţii de primiri urgente.

Rezultatele proiectului vizează extinderea Unităţii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi achiziţionarea de echipamente şi dotări necesare funcţionării şi eficientizării serviciilor de sănătate publică din cadrul Unităţii de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Spitalul Judeţean Târgovişte a beneficiat de un proiect european de 83 de milioane de lei, lucrările de reabilitare au început în 2010 şi au durat trei ani. Unitatea de Primiri Urgenţe a rămas însă una dintre secţiile cele mai aglomerate, cu spaţii insuficiente şi cu lipsă de cadre medicale. Directorul Spitalului Judeţean Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, declara recent că UPU are doar o treime din numărul de medici necesari, din 28 de posturi sunt ocupate 10.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.