Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Vizită de suflet a  primarului  Emanuel Spătaru, la familiile greu încercate din comuna Glodeni

Autor:

Data: 20 aprilie 2018, 18:49

  •  
  •  
  •  

Raze de speranţă şi umanitate pentru familiile greu încercate de alunecările de tren din comuna dâmbovițeană  Glodeni.

Sunt momente când un gest, o vorbă bună dau speranțe celor, care din varii motive, au probleme în viață sau trec  prin situații grele.

Este unul dintre primarii cei mai tineri din țară, este    lider politic în rândul tinerilor social –democrați  dar înainte de toate este om  și își dorește ca ori de câte ori  are ocazia,  să poată  să aducă  pe chipul semenilor o rază de bucurie, un ajutor venit din suflet pentru suflet.

Este vorba despre primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru care este și președintele executiv al TSD  Dâmbovița.

Vineri, tânărul edil, Emanuel Spătaru însoțit de viceprimarul comunei  Răzvad, Ionela Șerban și alți tineri din cadrul TSD Dâmbovița, a făcut o   vizită de suflet  la cele șapte familii din comuna dâmbovițeană Glodeni, care au rămas   fără agoniseala de o viață după ce alunecările de teren  le-au înghițit casele.  Și de data aceasta, din  propriul buzunar, edilul Emanuel Spătaru  a mers cu daruri  la familiile greu încercate de soartă din localitatea  Glodeni: “Alaturi de colegii din Primaria Razvad si colegii TSD Dambovita, astazi,  am vizitat familiile din comuna Glodeni ale căror gospodarii au fost avariate in urma alunecărilor de teren produse in zona.  Am incercat sa-i ajutam si noi pregătind cateva plase de alimente de baza pt ei.  Este un gest foarte mic raportat la nevoile lor,  menit insa sa atragă atenția si altor oameni care pot da o mana de ajutor!”, a scris pe pagina sa de socializare, primarul comunei  Răzvad, Emanuel Spătaru.

Edilul  Emanuel  Spătaru  are un citat  pe care-l îndrăgește foarte mult și îl pune în practică ori de câte ori  îi dă posibilitatea viața: “  Ajută pe oricine, dă-i oricui vine să ceară de la tine, chiar dacă nu-l poţi ajuta decât cu puţin.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.