Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Ședința CJ Dâmbovița:  Directorul Parcului Natural Bucegi,  se pare că sfidează autoritățile județene

Autor:

Data: 19 aprilie 2018, 9:31

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa  s-a reunit  în şedinţă ordinară în data de 18 aprilie 2018. Pe ordinea de zi au fost supuse aprobării 21 de proiecte de hotărâre.

În deschiderea ședinței, fostul președinte al CJ, în prezent consilier județean al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea a venit cu o propunere și anume a solicitat colegilor din CJ și anume ca la următoare ședință   să fie invitat  în plen Horia Iuncu, directorul Parcului Natural Bucegi  pentru a discuta clar și răspicat anumite aspecte  despre statiunea  turisică  de interes național  Moreoeni-Padina- Peștera.

  Consilierul  Alexandru Oprea spune că reprezentanții Parcului Natural Bucegi tratează cu mare sictir atât Consiliul Județean Dâmbovița dar și celelalte autorități locale și asta pentru că  în urmă cu câteva săptămâni au avut loc două întâniri,   la Sinaia și Bușteni unde s-a discutat  elaborarea noului Plan de managent al Parcului Natural Bucegi. La aceste întâlniri, județul Dâmbovița nu a fost invitat. Mai mult, consilierul Alexandru Oprea  a spus că dacă noul Plan de managent al Parcului Natural Bucegi este elaborat, atunci cu greu autoritățile  județene mai pot realiza investiții .

Pe raza județului Dâmbovița se află 55% din suprafața Parcului Natural Bucegi.Președintele CJ, Daniel Comănescu  a dat asigurări că  va face demersurile necesare ca domnul  Horia Iuncu să vină în fața CJ și să ofere explicațiile necesare. După această discuție s-a trecut la ordinea de zi.

Ultimul proiect de pe ordinea de zi a mai stârnit ceva discuții. Este vorba despre proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului CENTENAR 2018 care cuprinde proiectele culturale organizate în anul 2018, cu prilejul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu şi Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”.

S-a venit cu un program  de activități însă majoritatea dintre acestea nu au  un buget stabilit.  S-a motivat că banii vor fi alocați pentru aceste activități la rectificarea bugetară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.