JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmeria Dâmboviţa şi Gruparea de Jandarmi Mobilă  Ploiești, pe baricade  la protestul din comuna dâmboviţeană Potlogi

Autor:

Data: 18 aprilie 2018, 12:12

Peste 800 de  persoane  din satul Românești, comuna  Poltogi vor ieşi joi,  din nou să protesteze, nemulţumite fiind  de activitatea balastierelor din localitate.  Protestatarii spun că numărul acestora crește de la an la an, iar distanța până la locuințele lor este tot mai mică iar  cei care exploatează agregatele minerale le distrug casele cu transportul de mare tonaj. O altă nemulțumire este legată de  lacurile create de exploatări  care nu sunt împrejmuite, anul trecut un copil murind înecat. Protestul de joi,  este unul autorizat și a pornit după ce una din balastiere a început niște marcaje în zonă.

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa și Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești vor asigura, joi, 19 aprilie a.c., măsurile de ordine publică și protecţia participanţilor la o acţiune de protest care se va desfăşura în localitatea Potlogi.

Fiind o adunare publică autorizată, în intervalul orar 13.00 – 18.00, organizatorii au estimat participarea unui număr mare de persoane.

Jandarmii vor asigura buna desfășurare a manifestației de protest pe traseul: centrul localităţii Româneşti – centrul localităţii Potlogi, pe o distanţă de aproximativ 2 km, începând cu ora 13.00, precum şi în faţa Centrului Cultural Potlogi.

Pe timpul întregii activități jandarmii vor menține un dialog direct și permanent cu cetățenii prezenți, punându-se accent pe respectarea prevederilor legale în domeniul adunărilor publice.

Pe această cale, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă tuturor participanţilor să să dea dovadă de un comportament civilizat pentru ca întreaga activitate să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Totodată, reamintim cetățenilor că ne pot solicita cu încredere sprijinul când situația impune.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google