Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Conf. univ. dr. Claudia Gilia şi conf. univ. dr. Constanța Mătuşescu, participă la Conferinţa Internaţională “Istoria Europei (1918-2018)”, găzduită de Facultatea de Drept și Științe Sociale Ciudad Real

Autor:

Data: 18 aprilie 2018, 12:35

  •  
  •  
  •  

Timp de o săptămână, conf. univ. dr. Claudia Gilia, cadru didactic universitar al Universităţii Valahia din Târgovişte, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative şi conf. univ. dr. Constanța Mătuşescu, decanul Facultăţii de Drept, se află la Universitatea Castilla-La Mancha din Ciudad Real în cadrul unui program de mobilitate profesională Erasmus+. Cadrele didactice de la Universitatea Valahia din Târgoviște, pe lângă activităţile didactice pe care le desfăşoară în acestă perioadă la Universitatea din Castilla-La Mancha din Ciudad Real, vor conferenţia şi pe subiecte diferite . Astăzi, 18 aprilie 2018, participă şi la Conferinta Internaţională “Istoria Europei (1918-2018)”, care este găzduit de Facultatea de Drept și Științe Sociale a Campusului Ciudad Real sub coordonarea profesorilor Universității din Castilla -La Mancha, Luis Arroyo Zapatero și María Soledad Campos Díez.
Subiectul central al Conferinţei Internaţionale este România iar experții academici vor studia națiunea română din cadrul istoric, constituțional și juridic. Se va concentra pe România, care coincide cu comemorarea primul centenar al unirii tuturor teritoriilor românești sub același pavilion și configurația națiunii române așa cum este ea, astăzi.
Conf. univ. dr. Claudia Gilia, cadru didactic universitar al Universităţii Valahia din Târgovişte, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative şi deputat în Parlamentul României, va lua cuvântul în cadrul Conferinţei, pe subiectul «100 de ani de constituționalism: România-Spania».
Şi conf. univ. dr. Constanța Mătuşescu, decanul Facultăţii de Drept de la Universitatea Valahia va lua cuvântul în cadrul Conferinţei, pe subiectul «Statul Europei de Drept: România,11 ani după aderare ».
Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte, este partener în organizarea acestui eveniment ştiinţific şi are relaşii de colaborare de mai bine de 12 ani cu Facultatea de Drept și Științe Sociale a Universităţii Castilla-La Mancha din Ciudad Real.
Decanul Facultății de Drept și Științe Sociale al UCLM, Juan José Rubio, a considerat că studiul națiunii române este foarte oportun din punct de vedere istoric și economic.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.