Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Şcoli noi la  Ungureni şi Corbii Mari, construite cu bani  prin POR 2014-2020  

Autor:

Data: 17 aprilie 2018, 12:10

  •  
  •  
  •  

Administraţia locală din comuna dâmboviţeană  Corbii Mari, lucrează intens în această perioadă la două proiecte de mare importanţă pentru infrastructura educaţională din localitate.  Este vorba despre două proiecte cu finanţare  prin POR 2014-2020,  ce vizează construirea a două şcoli noi. Este vorba despre   Şcoala  Ungureni şi Şcoala Corbii Mari.

Edilul Ionuţ Bănică ne-a declarat   că până la sfârşitul lunii aprilie proiectele vor fi depuse pe POR 2014-2020, Prioritatea de investiţii 10.1: Investiţiile în educaţie, şi formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competenţe şi învăţare pe tot parcursul vieţii prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare.

 Noua administraţie de la Corbii  Mari, condusă de edilul Ionuţ Bănică a pus mare accent pe infrastructura educaţională. Preşcolarii din satul Petreşti, comuna dâmboviţeană Corbii au  deja o grădinţă nouă şi modernă,  investiție realizată cu finanțare prin Banca Mondicală și are o valoare de 600.000 de lei.

Autoritățile din Corbii Mari au contribuit cu suma de 330.000 de lei, bani necesari pentru amenajarea curții exterioare, a unui teren de sport și alte utilități. Şi Școala din satul Grozăvești, comuna Corbii Mari  a fost cuprinsă  într- un amplu proiect de reabilitare și modernizare . Valoarea investiției se ridică la suma de 1.276.000 lei.    Primăria Corbii Mari  a contribuit   la această investiţie cu suma de 250.000 de lei , bani necesari pentru amenajarea curții exterioare,  achiziționarea centralelor termice  și  alte necesități.

Alte două   grădinţe  în satul  Ungureni au fost modernizate. Procesul de reabilitare şi modernizare al  grădiniţelor din Ungureni a fost declanşat la sfârşitul lunii iunie 2017. Cele două instituţii de învăţământ preşcolar dispun acum de clase moderne, grupări sanitare în interior, încălzire centrală, vestiare, mobilier nou şi material didactic.  Autorităţile le-au modernizat cu bani prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.