Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Crucea Roșie Dâmbovița dă startul la faza judeţeană a concursului „Sanitarii Pricepuţi”

Autor:

Data: 17 aprilie 2018, 18:26

  •  
  •  
  •  

Crucea Roşie Dâmbovița organizează miercuri, 18 aprilie 2018, faza judeţeană Gimnaziu a concursului de educaţie pentru sănătate şi prim ajutor „Sanitarii Pricepuţi”.
Concursul care cuprinde probă teoretică dar şi aplicaţii practice de acordare a primului ajutor se va desfăşura la Liceul „Spiru Haret” din Târgoviște .
La această competiţie sunt opt echipe din tot județul Dâmbovița

Vineri, 20 aprilie 2018, are loc faza judeţeană pentru licee a concursului de educaţie pentru sănătate şi prim ajutor „Sanitarii Pricepuţi”. Sunt șase echipe , primele trei licee din municipiul Târgoviște și primele trei licee din județ.
Concursul face parte din programe de educaţie pentru sănătate desfăşurare de Crucea Roşie Dâmbovița . Stategia de acţiune a Crucii Roşii Dâmbovița mai cuprinde: activităţi de pregătire a detaşamentului de intervenţie în caz de dezastre şi pregătirea populaţiei în caz de dezastre, campanii de prevenire a îmbolnăvirii şi programe social-umanitare.

Concursului Național”Sanitarii Pricepuți” este singurul concurs pentru sănătate și prim ajutor de bază care se desfășoară în școlile din România din anul 1962 fără întrerupere. La concurs participă, benevol, orice elev din învățământul gimnazial -cl.V-VIII și liceal -cl.IX-XII.

491 de copii primesc kituri igienice

Tot în aceste zile, caravana Crucii Roșii Dâmbovița a pornit prin județ, poposind în grădinițele din 11 localități unde preșcolarii primesc kituri igienice. Beneficiarii sunt 491 de copii iar valoarea totală a kiturilor igienice este de 6.766 lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.