Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.Scurtcircuit în PNL Dâmbovița: Marius Caravețeanu a demisionat din funcția de președinte al PNL Dâmbovița

Autor:

Data: 16 aprilie 2018, 19:50

  •  
  •  
  •  

PNL Dâmbovița intră din nou în era interimatului.
Săptămâna a început cu o demisie șoc, președintele Marius Caravețeanu a demisionat din funcția de lider al liberalilor dâmbovițeni. La nici un an de la preluarea funcţiei de preşedinte al PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu şi-a anunţat demisia, în cadrul unei conferințe de presă.
Motivul plecării din funcţia de preşedinte de la organizația județeană i se datorează, se pare, unui scurtcircuit în ceea ce privește colaborarea cu liderii de la centru și se pare că acest scurtcircuit se datorează unor liberali dâmbovițeni pe care Marius Caravețeanu i-a crezut loiali și devotați demersului de a consolida poziția PNL Dâmbovița, însă timpul a dovedit cu totul altceva. Liderul liberalilor dâmbovițeni a spus că paharul s-a umplut și a dat pe afară și era momentul să ia atitudine .
Totodată, Marius Caravețeanu a spus că nu va renunța la politică, rămânând în continuare membru PNL care va pune umărul la consolidarea partidului în județul Dâmbovița.
Marius Caravețeanu a transmis un mesaj destul de dur și anume că mulțumește doar unora dintre colegii, membrii ai BPJ al PNL Dâmbovița, care au fost cu adevărat alături de el și au pus umărul la promovarea activității PNL.
Un alt mesaj a fost legat de numele Gabriel Grozavu , unul dintre liberalii dâmbovițeni care în opinia lui Marius Caravețeanu înseamnă cel mai mare rău pentru PNL Dâmbovița .
Marius Caravețeanu detestă minciuna, ipocrizia, și urăște trădarea și pe trădători.
Începând cu data de 3 mai 2018, conform statutului , conducerea PNL Dâmbovița va fi preluată de prim – vicepreședinte. La PNL Dâmboviţa sunt doi prim-vicepreședinți: Aurelian Popa și Gabriel Grozavu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.