Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

RESPINGE interesele de găşti! ALEG ECHIPA “Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!”

Autor:

Data: 16 aprilie 2018, 17:56

  •  
  •  
  •  

Mingea e din nou la TINE! Este momentul    ECHIPEI  “ Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!”

 Potrivit unor sondaje  realizate de Internaţional Media, Antena Dâmboviţa şi Dâmboviţa Publicistică, în rândul reprezentanţilor cluburilor afiliate  la FRF, rezultatele  arată clar că managerul  Răzvan Burleanu   este favoritul în cursa pentru şefia fotbalului românesc , cu un procent de peste 80%.

 În ultimele zile, în spaţiul public, s-a încercat manipularea opiniei publice cu sondaje  care nu sunt conforme cu realitatea, încercând  influenţarea  alegerilor de miercuri, 18 aprilie 2018, astfel dând deja câştigători , contracandidaţii   lui Răzvan Burleanu.

 Trebuie  să recunoaştem cu toţii că în ultimii patru ani FRF sub conducerea  lui Răzvan Burleanu   a devenit o echipă veritabilă, unită de valori şi principii comune care au ca obiectiv fundamental dezvoltarea sportului pe care îl iubim cel mai mult, fotbalul. Fotbalul pe primul loc, membrii FRF înainte de toate – acesta a fost şi este principiul pentru care militeză Răzvan Burleanu şi echipa sa.

Dintr-un simplu gestionar al unor resurse şi al unor competiţii nedezvoltate,   Răzvan Burleanu a reuşit să transformăm FRF într-o instituţie de management al fotbalului în spiritul celor mai noi practici şi proceduri ale fotbalului european de elită. Abia acum Casa Şefilor Fotbalului a devenit ceea ce trebuia să fie: Casa Fotbalului.

FRF este astăzi un partener credibil pentru fiecare membru al său, pentru companii importante din mediul de business, pentru instituţii şi autorităţi ale statului român, pentru UEFA şi federaţiile europene de fotbal.

În ziua de azi, oricine este, mai mult sau mai puţin, manager. A fi un bun manager înseamnă a face faţă problemelor şi a le rezolva suficient de bine încât să-ţi asiguri reuşita. Înseamnă succes obţinut mai degrabă prin muncă decât prin renume aşa cum  fac unele glorii   care încearcă să gestioneze  un “supermarket “  şi de fapt sunt  deja în faliment.  Mai mult,  pentru reuşită, aceste glorii încearcă să promită marea cu sarea , lucruri imposibile.

 Managerul Răzvan Burleanu a promovat şi va promova  interesul membrilor afiliaţi  la FRF  şi nu  interesele de găşti, aşa cum  fac contracandidaţii.

 Toţi reprezentanţii  cluburilor  care au participat la acest sondaj,  ne-au mărturist că  mingea este la ei  şi este timpul,  să se voteze şi să se susţină  cu tărie   sloganul “ Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!” , chiar dacă se încearcă manipularea votului prin revenirea la proasta administrare, favoritism şi intervenţii subiective în desfăşurarea competiţiilor.

Trebuie susţinută ideea managerului Răzvan Burleanu:

Federaţia Română de Fotbal va fi principalul formator pentru toate zonele tehnice şi de suport ale activităţii fotbalistice, furnizând fiecărui membru afiliat specialiştii de prim rang necesari dezvoltării ample şi sustenabile pentru activitatea fotbalistică.

Mingea e din nou la tine!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.