Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. OFSD Dâmbovița a adus „Iepurașul cu surprize” pentru copiii din Centrul de zi de la Găești

Autor:

Data: 6 aprilie 2018, 0:13

  •  
  •  
  •  

Iepurașul de la  OFSD Dâmbovița a venit la cei 20 de  copii din Centrul de zi de la Găești. Această vizită a iepurașului social-democrat a devenit tradiție. Copiii au avut parte de o supriză plăcută. În Joia Mare, iepurașul de la  OFSD Dâmbovița le-a adus un zâmbet pe față celor  20 de  copii de la Centrul de Zi  Găești.  Pe chipul acestor copii am putut citi  bucurie dar și unele  suferințe  pe care le trăiesc din cauza mediului familial dar cu toate acestea sunt foarte talentați  și din mâinile lor ies adevărate opere și aceste lucruri sunt posibile și cu un real sprijin al  personalului din centru, care reprezintă o a doua familie  a lor. Iepurașul social-democrat a venit încărcat cu daruri la acești copii inimoși.

 Deputatul Claudia Gilia, președintele OFSD Dâmbovița și  Georgeta Dincă, președintele OFSD Găești, cunosc foarte bine  acești copii și nevoile lor și asta pentru că trec foarte des pe la centru.

 Prezentă la acțiune a fost și doamna deputat  Carmen Holban  care a rămas plăcut impresionată de   obiectele și picturile pe care  le fac acești copii inimoși.

Activității inițiată de doamna președinte OFSD Dâmbovița, deputat  Claudia Gilia, s-a alăturat și o Asociație care promovează  cultura și  educația . Președintele Asociației ”Smart Books ”, Ion Anghel , după această  vizită la centru, și-a făcut o promisiune personală,  și anume să revină ori de câte ori este nevoie pentru copii din Centrul de zi de la Găești.

Cuvintele de ordine ale acestei zile au fost: culori, bucurie  și multe mulțumiri.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.