Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. „Căutătorii oului de ciocolată” au luat cu asalt Parcul Central al orașului Pucioasa

Autor:

Data: 6 aprilie 2018, 19:19

  •  
  •  
  •  

Chiar   dacă soarele a fost ascuns după nori, Vinerea Mare  s-a dovedit a fi pentru sutele de copii    care s-au strâns  în Parcul Central al orașului Pucioasa, o zi cu zâmbete şi multă distracţie. În Parcul Central al orașului Pucioasa, copiii alături de Iepuraş  au participat la vânătoarea de ouă de ciocolată.  Evenimentul   având motto-ul „Căutătorii oului de ciocolată” s-a aflat  la cea de-a II-a ediţie şi a fost o reuşită.

Primăria Pucioasa şi Centrul Cultural European i-a provocat pe cei mici la o întrecere inedită . Autorităţile locale au  pus la bătaie o mie de ouă de ciocolată pe care le-au  ascuns în diferite locuri din Parcul Central, iar micuţii au avut  plăcuta misiune de a le vâna şi a şi le adjudeca.

Stațiunea Pucioasa este cel mai colorat oraș dâmbovițean cu ocazia acestor sărbători. „Culorile bucuriei” este ideea de  la care care a pornit amenajarea stațiunii pentru aceste sărbători pascale. În ultimii ani, Pucioasa a optat frecvent pentru ornamente colorate care au scos zona din anonimat, acest lucru l-a subliniat primarul Constantin Ana .

Iepuraşul  a stabilit şi câştigătorii  acestui eveniment „Căutătorii oului de ciocolată”.

Chiar dacă  unii copii  nu au fost atât de vigilenţi în descoperirea ouălor ascunse în parc, la finalul „jocului” niciunul dintre participanţi nu a plecat acasă fără cel puţin un ou de ciocolată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.