JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Serviciul Paşapoarte Dâmboviţa s-a mutat în casă nouă

Autor:

Data: 4 aprilie 2018, 19:06

Prefectura Dâmboviţa, dar şi cu un real sprijin din partea CJ Dâmboviţa, îşi dă tot interesul să asigure condiţii optime de lucru pentru angajaţii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa, şi nu în ultimul rând pentru cetăţenii care merg să-şi rezolve problemele la ghişeele acestor servicii.

Concret, a avut loc o reorganizare, o reamenajare a spaţiilor din clădirea situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 2. Mai clar, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa a fost mutat în locul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Târgovişte, pe latura din spate a clădirii situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 2.

Prin această reorganizare acum există patru ghișee : unul de de eliberare pașapoarte și trei ghișee de primiri documente din care unul cu programare pe bază de bon de ordine și două ghișee pentru programările online.
Prefectul județului, Antonel Jîjîie a ținut să sublinieze că acum condițiile de lucru sunt mult mai bune.
La deschiderea noilor ghișee care vor deservi activitatea cu publicul , desfășurată de Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa- Str. Mircea cel Bătrân, nr.2., intrarea din spatele clădirii a participat și comisarul șef de poliție Claudia Catela Vasile, împuternicit al Directorului General al Direcției Generale de Pașapoarte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Mai multe informații despre noile ghișee ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa a oferit șeful Serviciului, împuternicit cms. șef de poliție Anca Apostol.
Pe latura din faţă a clădirii situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 2 va funcţiona doar Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa iar pe latura din spate va funcţiona Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa. Cu siguranţă spaţiile sunt mai generoase pentru ambele servicii.
La eveniment au mai participat subprefectul Florina Mureșan și președintele CJ, Daniel Comănescu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google