Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Jurnaliştii dâmbovițeni au tras focuri de armă!

Autor:

Data: 2 aprilie 2018, 17:05

  •  
  •  
  •  

Premergător Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița a organizat luni, 2 aprilie 2018, în poligonul de tragere   al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi de la Ochiuri,  competiția sportivă destinată jurnaliștilor dâmbovițeni , ,,Cupa Presei la TIR”.

Acest eveniment a devenit deja tradiție. Gazde au fost colonelul Viorel Matei inspector şef IJJ Dâmboviţa şi lt.col. Teodor Cernat – comandantul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi de la Ochiuri.

 Jandarmii  de la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi de la Ochiuri sub directa coordonare  a lt.col. Teodor Cernat – comandantul Centrului  au desfășurat  și un  exercițiu demonstrativ.

După un scurt instructaj cu privire la măsurile obligatorii pentru prevenirea accidentelor, jurnaliștii s-au așezat pe aliniamentul de tragere cu pistolul Carpați calibrul 7,65 mm, pentru a-și testa abilitățile de buni trăgători, în ținta piept cu cercuri, la o distanță de 15 metri.

La finalul concursului, rezultatele au fost următoarele:

Locul I –  Gabriel Cristache- 53 de puncte

Locul II –  Petre Cristin- 51 de puncte

Locul III- Florian Radu-  39 de puncte

 Vestitorul Păcii  a fost Mihaela  Ciobănoiu.

Totodată jurnaliștii dâmbovițeni au putut testa  și pistolul  mitralieră cu îmbunătățiri, calibrul 7,62 mm .

Cei mai buni trăgători au primit drept recompensă diplome și cupe, reprezentanții Jandarmeriei le-au mulțumit tuturor jurnaliștilor pentru participare și pentru contribuția adusă în promovarea imaginii instituției.

 Jandarmii au făcut și un exercițiu  privind coborârea în rapel de pe turnul de instrucţie .

 Ca în fiecare an, jurnaliştii au avut din nou prilejul de a demonstra pregătirea  și în folosirea armamentului şi abilităţile de buni trăgători. Competiţia s-a înscris în cadrul acţiunilor dedicate sărbătoririi a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei  Române (3 aprilie 1850).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.