Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Senatorul PNL, Florin Cîțu   a vorbit la  Târgoviște  despre  Politica Fiscală  Dezlânată  a Guvernului PSD

Autor:

Data: 30 martie 2018, 15:02

  •  
  •  
  •  

Senatorul PNL și președintele Comisiei economice, de industrie și servicii, Florin Cîțu și senatorul PNL, Răducu Filipescu  au fost  oaspeții Organizației PNL  Dâmbovița. Pe lângă  agenda legată de problemele politice , cei doi lideri libarali   au și o întâlnire  cu oamenii de afaceri dâmbovițeni.

În cadrul unei conferințe de presă  susținută de președintele PNL  Dâmbovița, Marius Caravețeanu, cei doi lideri liberali de la nivel național și nu în ultimul rând Teodor Bâte, președintele Organizației Oamenilor de afaceri- PNL Dâmbovița, au abordat o serie de subiecte atât de nivel județean cât și central.

Senatorul PNL și președintele Comisiei economice, de industrie și servicii, Florin Cîțu a demarat  un tur de forță  în toate județele țării pentru a se întâlni cu oamenii  de afaceri  și a afla  care este impactul  așa numitei Revoluții Fiscale.  Senatorul liberal, Florin Cîțu a subliniat faptul că în urma întâlnirilor sunte depuse și o serie de amendamente care să le facă viața fiscal mai ușoară societăților. Senatorul PNL, Florin Cîțu   a vorbit la  Târgoviște  despre  Politica Fiscală  Dezlânată  a Guvernului PSD

Senatorul PNL și președintele Comisiei economice, de industrie și servicii, Florin Cîțu a anunțat că  a depus  un proiect de lege în Parlament care  relaxează  condițiile de import forță  de muncă  din spațiul extracomunitar pentru 5 ani de zile.

Senatorul PNL și președintele Comisiei economice, de industrie și servicii, Florin Cîțu și senatorul PNL, Răducu Filipescu  au  o întâlnire cu oameni de afaceri dâmbovițeni, la ora 16:00, la Corpul K al Universității Valahia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.