Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele Comisiei Economice din Senat, senatorul PNL Florin Cîţu s-a întâlnit cu  oamenii de afaceri din Dâmbovița

Autor:

Data: 30 martie 2018, 23:01

  •  
  •  
  •  

Corpul K  al Universității Valahia a găzduit, vineri, după-amiază  întâlnirea dintre preşedintele Comisiei Economice din Senat, senatorul PNL Florin Cîţu,  senatorul  PNL Răducu Filipescu ,  Gelu Rusescu, președintele  Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Dâmboviţa și oamenii de afaceri din Dâmbovița.  Au fost prezenți  și liderii PNL Dâmbovița.

 Moderatorul întâlnirii nu va fost nimeni altul decât liderul liberal dâmbovițean Marius Caravețeanu. În opina președintelui PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, mediul de afaceri din România susține  economia românescă și nu invers, nu ajutoarele sociale și salariile bugetarilor.

 Senatorul Răducu Filipescu  a spus că este onorat să se afle în județul Dâmbovița, al treilea la număr, după Argeș și Călărași unde liderii liberali au mers și au discutat direct cu oamenii  de afaceri și de unde au plecat cu  foarte multe idei , unele devenit chiar amendamente  sau proiect de lege.

 Și președintele Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Dâmboviţa, Gelu Rusescu a spus foarte clar și răspicat că  Legislativul trebuie să facă  un mediu economic cât mai prietenos  pentru că el susține economia României.

 Teodor Bâte, președintele Organizației Oamenilor de afaceri- PNL Dâmbovița a ținut să ridice o problemă destul de serioasă  în ceea ce privește  faptul că  fondurile europene sunt foarte greu de accesat de către  oamenii de afaceri, lucrurile fiind incerte  iar birocrația  punându-i la pământ.

 Aritina Mihai, președinta  OFL Dâmbovița,  are o afacere privind transportul de marfă și a ținut să spună foarte clar și răspicat că lucrurile nu merg bine în România, subliind că la Ministerul  Transporturilor sunt sute de angajați care  nu fac  nimic.

Liberalul Florin Cîţu  a ținut să vină cu câteva precizări după cele prezentate în sală, subliind printre altele că situația privind acccesare    1      fondurilor europe pe diferite programe este dezastruoasă pentru exercițiu financiar 2014-2020.

Dialogul pe care acesta l-a avut cu cei prezenţi la Corpul K a fost unul fructuos, foarte multe idei fiind reţinute şi dezbătute.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.