JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Şcoala Altfel” și „Ziua Porţilor Deschise” la Jandarmeria Dâmboviţa

Autor:

Data: 28 martie 2018, 16:49

Impresionaţi de activitatea jandarmilor dâmboviţeni, peste 80 de elevi din cadrul Liceului „Voievodul Mircea” Târgovişte au participat în zilele de 27 şi 28 martie a.c., la acţiuni de informare şi promovare a imaginii instituţiei cu motto-ul „Jandarmeria pe înţelesul elevilor”.
Elevii de clasele a IX-a A, a IX-a C, a XI-a P şi a XII-a F, au avut posibilitatea să cunoască semnificaţia zilei de 3 Aprilie – Ziua Jandarmeriei Române, misiunile pe care le desfăşoară jandarmii şi, în acelaşi timp să se informeze asupra condiţiilor pe care trebuie să le îndeplinească pentru a putea participa la examenul de admitere în instituţiile de învăţământ în care se pregătesc viitoarele cadre.
Fiind o instituţie transparentă Jandarmeria Dâmboviţa a răspuns întotdeauna pozitiv solicitărilor venite din partea societăţii civile, această activitate fiind înscrisă în calendarul acţiunilor dedicate aniversării a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.
Mâine, 29 martie a.c., între orele 10.00 -11.00 la sediul IJJ Dâmboviţa se desfăşoară acţiunea „ZIua Porţilor Deschise”… Vă aşteptăm.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google