Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PESTE 2000 DE PERSOANE AU LUAT PARTE LA MARȘUL PENTRU VIAȚĂ ÎN TÂRGOVIȘTEI

Autor:

Data: 25 martie 2018, 11:21

  •  
  •  
  •  

Sâmbătă, 24 martie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, a avut loc, la Târgoviște, Marșul pentru viață, sub genericul O lume pentru viață.
Organizat de către Asociația Studenți pentru Viață, Asociația Studenților Creștini Ortodocși din România, filiala Dâmbovița și Asociația Pro Vita Târgoviște, evenimentul a strâns aproximativ.

2.000 de tineri, elevi din Târgoviște, studenți ai Universității Valahia din Târgoviște și membri ai comitetelor de tineret parohial de la parohii din cuprinsul Eparhiei noastre, alături de preoții lor, dar și diverși credincioși care s-au alăturat. La manifestare, au luat parte și doamnele deputat Oana Vlăducă și Carmen Holban, domnul Cristian Stan, Primarul Municipiului Târgoviște precum și doamna Monica Ilie și domnul Cătălin Rădulescu, Viceprimari ai Municipiului .
La ora 11,00, pe platoul din fața Prefecturii (Piața Tricolorului), Pc. Pr. dr. Ionuț Ghibanu, Vicar eparhial, a transmis un cuvânt de binecuvântare din partea Înaltpreasfinției Sale. După aceea, participanții au mers prin centrul Municipiului Târgoviște, pe lângă Mânăstirea Stelea și statuia Sfinților Martiri Brâncoveni, prin Piața Revoluției, ajungând la Catedrala Mitropolitană, unde marșul s-a încheiat, cu un scurt moment de rugăciune. Aflat la cea de a opta ediție națională, Marșul pentru viață are loc cu prilejul sărbătorii Bunei Vestiri, în peste 300 de localități din România și Republica Moldova și dorește să atragă atenția asupra dreptului la viață al ființelor umane încă nenăscute.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.