Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. IPJ Dâmbovița a sărbătorit 196 de ani de existenţă a Poliţiei Române și 50  de ani de la înființarea  Inspectoratului de Poliție Dâmbovița

Autor:

Data: 23 martie 2018, 22:56

  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţiştii dâmbovițeni au sărbătorit în avans Ziua Poliţiei Române. Vineri, 23 martie 2018, Corpul K al Universității Valahia  a găzduit evenimentul aniversar, cu dublă semnificație, adică 196 de ani de la inființarea Poliției Române și 50  de ani de la înființarea Inspectoratului de Poliție Dâmbovița. Ceremonia a debutat cu intonarea imnului național.

 Au urmat  mesajele din partea   prefectului județului Dâmbovița, Antonel Jîjîie și din partea Arhiepiscopiei Târgoviște, adresat de către pr. Ionuț Ghibanu, vicar eparhial.

Șeful Inspectoratului, comisar șef de poliție Danil Zepiși  a prezentat  mesajul șefului Inspectoratului General al Poliției Român, chestor Cătălin Ioniţă.

Și prim-procurorul Parchetului de pe langâ Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă a transmis un gând polițiștilor dâmbovițeni la ceas aniversar.

 Secretarul județului  Dâmbovița, Ivan Ivanoff  a transmis un gând personal dar și mesajul președintelui CJ, Daniel Comănescu.

 Au mai fost transmise mesaje  și de către comandantul  Jandarmeriei Dâmbovița, col. Viorel Matei și comandantul ISU Dâmbovița, col. Raoul Ilie Constantinescu.

 Un mesaj  a transmis și col.(r) Gheorghe Şerban,  președintele Asociației Cultul Eroilor Dâmbovița. 

Inspectorul șef al IPJ Dâmbovița comisar șef de poliție Danil Zepiși   a făcut o incursiune în istoria Poliției Dâmbovițene.

 Un gând a fost transmis și de către   col. (r.) Gheorghe Diaconescu .

Momentul festiv a continuat cu acordarea  unor diplome pentru buna colaborare cu celelalte instituții  dar totodată   au fost acordate  și grade profesionale pentru 96 de polițiști avansați la termen.

Astfel, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansați la termen 40 de ofițeri de poliție, iar prin Dispoziția Inspectorului șef 56 agenți de poliție.

De asemenea, pentru rezultatele deosebite obținute în activitate, prin Dispoziția Șefului Inspectoratului au fost acordate 198 de diplome de merit, dintre care 70 pentru ofițeri de poliție, 123 pentru agenți de poliție și 5 pentru personal contractual. S-au acordat și diplomele și cupele pentru competițiile sportive desfășurate în cadrul IPJ Dâmbovița

La mulți ani, Poliției Române! La mulți ani, polițiștilor din Dâmbovița!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.