JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Premierul Viorica Dăncilă: Fondul de solidaritate al UE ar putea fi accesat pentru a ajuta sinistrații de la Văleni Dâmbovița   

Autor:

Data: 22 martie 2018, 14:45

Astăzi, 22 martie, după cum știm premierul României , Viorica Dăncilă s-a aflat în județul Dâmbovița, într-o vizită de lucru. Cu toate că a stat câteva ore bune prin județ, oficialul nu a reușit să ajungă și în comuna dâmbovițeană Văleni Dâmbovița, unde zeci de familii sunt în culmea disperării și văd cum de la o zi la alta pământul le înghite agoniseala de o viață .

Premierul a fost întrebat de presă dacă știe de situația dramatică  de la Văleni Dâmbovița  iar domnia sa  a ținut swă spună că știe despre probblemele  provocate de alunecările de teren  în localitatea dâmbovițeană Văleni Dâmbovița. Ba mai mult,  a spus că la nivel național o comisie specială analizează situaţia în care persoanele afectate de alunecări să fie ajutate din Fondul de solidaritate al UE.

Știu despre acestă situație dar din păcate vremea nefavorabilă  a creat probleme, a creat  probleme și aici în Dâmbovița dar și în alte locuri din țară. Avem o echipă care este foarte bine ancorată  în tot ceea ce se întâmplă legat de aceste probleme . Domnul Arafat, din câte știu a fost în zonă, avem comitet pentru stare de urgență la nivel național din care fac parte și consilierii primului ministru .

Vom încerca nu numai să-i ajutăm pe oameni  acum  ci să-i ajutăm și după ce aceste probleme  legate de inundații, alunecări de teren, vor trece. Vom căuta soluții și la nivel european , să vedem care este situația și  ce soluții găsim și totodată dacă putem să accesăm pentru aceste soluții  Fondul de Solidaritate” , a afirmat premierul Viorica Dăncilă.

Alunecare de teren care s-a produs pe data de 16 martie, în Văleni Dâmbovița, 14 case au fost afectate din care 10 au fost evacuate.

A fost dus și un container-locuinţă pentru o familie care nu avea unde să se mute. La începutul săptămânii , o echipă de specialişti , trimisă de secretarul de stat Raed Arafat, a venit la Văleni Dâmboviţa pentru a evalua situaţia alunecării de teren şi a stabili împreună cu autorităţile măsurile ce trebuie luate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google