Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Schimb de experienţă între OFSD Târgoviște și OFSD  Giurgiu

Autor:

Data: 20 martie 2018, 10:42

  •  
  •  
  •  

Vineri, 23 martie 2018, OFSD Târgoviște va fi gazda unei delegaţii de la structura similară din Giurgiu a PSD. Delegaţia condusă de  deputatul  Elena Dinu, preşedinte OFSD Giurgiu, se  vor  întâlni cu conducerea  primăriei Târgoviște  și cu reprezentante ale OFSD Târgoviște. Oficiile de gazdă vor fi făcute  de către deputatul Carmen Holban, președintele OFSD Târgoviște.

 Acţiunea  are ca scop, schimbul de experienţă şi bune practici, cunoaşterea culturii, istoriei şi tradiţiilor, a specificului local din diverse regiuni ale ţării dar şi strângerea legăturilor de prietenie şi colaborare dintre femeile social democrate din toată ţara.

Pe data de 23 martie, la invitația doamnei deputat Carmen Holban, la Târgoviște va fi prezent Biroul Organizației OFSD Giurgiu, însoțit de doamna deputat Elena Dinu.  Vor face o vizită la Primăria municipiului Târgoviște și la sediul PSD Dâmbovița unde  se vor întâlni cu doamnele social-democrate ale OFSD Târgoviște pentru un schimb de experiență.  Ulterior, doamnele social-democrate ale OFSD Târgoviște vor întoarce vizita la Giurgiu.’’, a declarat Monica Ilie.

Deputatul Carmen Holban, președintele OFSD Târgoviște îşi doreşte ca acest tip de manifestări să se permanetizeze, pentru a strânge legăturile politice, dar şi umane cu colegele social-democrate din ţară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.