Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele OFL Dâmbovița, Aritina Mihai susține cu date că dâmbovițencele au spirit antreprenorial

Autor:

Data: 19 martie 2018, 20:34

  •  
  •  
  •  

Cine spune că femeile nu au spirit antreprenorial se înşală. La ultima conferință  de presă a PNL Dâmbovița, președintele OFL Dâmbovița, Aritina Mihai   a prezentat  o statistică   a firmelor și PFA-urilor din Dâmbovița care sunt conduse de femei.  Numărul femeilor implicate în afaceri   la nivelul  județului  Dâmbovița depășește 10.000.

“ Am încercat să scot câteva date  importante. Astfel,  în județul Dâmbovița, dintr-un total de firme active  la data de 01.01.2018, de 12.477, aparțin femeilor un număr de 4844 de firme, deci un procent de 33%.

 Separat de firme,  sunt PFA-uri în județ, 11.695 din care 5429  aparțin femeilor, un procent de 41%. Se vede aici activitatea  de mic comerț cu care se ocupă femeile. Media pe țară a firmelor în care acționar  principal  sunt femeile este de 33, 82. M-am bucurat că județul nostru este pe medie în condițiile în care nu beneficiem de o  industrie ușoară…

 Așteptăm în continuare gândurile femeilor  din Dâmbovița dar și inițiative… ne-am bucura  foarte mult să ni se alăture toate doamnele  ”, a afirmat președintele OFL Dâmbovița, Aritina Mihai  

 Cele mai multe  femei au buticuri (comerţ) şi service-uri auto, potrivit datelor oferite de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.