Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu: Mai uşor cu pianul pe scări, între par și mitralieră este o diferență destul de mare

Autor:

Data: 18 martie 2018, 17:43

  •  
  •  
  •  

Președintele PNL Dâmbovița Marius Caravețeanu nu a ezitat  să  le transmită unor social-democrați dâmbovițeni   că între par și  mitralieră este o diferență  destul de mare.  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor, în încheierea lucrărilor Consiliului Naţional al PNL, să înceteze cu ”blaturile”, le-a  mai spus că începând de  la  finalul lucrărilor Consiliului Naţional al PNL , partidul este în ofensivă şi că ”oastea trebuie trezită”, afirmând că vrea să  vădă  fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate.  După cum era de așteptat au apărut  și criticile din partea social- democraților.  Liderul liberal dâmbovițean a spus în cadrul unei conferințe  că  social-democrații ar trebui să dea dovadă de mai multă chibzuință  în ceea ce se exprimă  cu privire la  afirmașia președintelui Ludovic Orban și  să nu uite de mitraliera lui Rădulescu de la Argeș.
Așa cum vedeți, începem activitatea politică  alături de doamne  și nu cu parul să speriem pesediștii care o parte dintre ei au fugit în munți, alții la Paris, primarul cred că este la Mănăstirea Dealu iar primarul de la Niculești nu mai iese din casă de frica parului.  Eu le-aș zice să dea dovadă de mai multă chibzuință  în ceea ce se exprimă și  să nu uite de mitraliera lui Rădulescu . Dacă nu-l cunoașteți, este tipul de la Argeș  care era elogiat de către Adrian Țuțuianu cu ocazia mitingului  PSD de la Târgoviște.

 Mai repede ar trebui să se teamă de o astfel  de reacție  sau mai au un tip care a fost șef de  aprozar  pe la Craiova  și vroia să pună tunurile pe demonstranții  din Piața Victoriei.

 Știți că există acea vorbă: <<mai uşor cu pianul pe scări și mai multă atenție la ceea ce declară >>

Sunt convins că în discursul  președintelui  Ludovic Orban, cu toții  trebuie să luam nuanța plastică, metafora , îndemnul la o  mare incisivitate  în activitatea politică  și  nicidecum la o violență fizică.

 Dacă revin iar la mitralieră,  aproape cu subiect și predicat a  spus-o că : << eu sunt în stare să iau mitraliera și să-i împușc   pe cei din Piața Victoriei>>. Este o diferență destul de mare  dar știți cum este : << văzuși paiul din ochiul meu ,dar nu văzuși  bârna din ochiul tău. >>“, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu

 Mai mult,liderul Marius Caraveteanu  a spus că  discursul președintelui Ludovic Orban,  a avut o nuanță, fiind îndemnul la o  mare incisivitate  în activitatea politică  și  nicidecum la o violență fizică.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.