Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. S-a semnat contractul de finanțare pentru Centru social în cartierul Filatură din Pucioasa

Autor:

Data: 14 martie 2018, 22:32

  •  
  •  
  •  

Primăria Orașului Pucioasa a semnat  miercuri, contractul de finanțare pentru proiectul ”Înființare Centru social pentru persoane vârstnice prin reabilitare clădire P+2, str: Rândunelelor, Pucioasa, jud. Dâmbovița”. Acest Centru social se va realiza în cartierul Filatură, unde administrația de la Pucioasa are o cladire  care se degradează pe zi ce trece. Primarul Constantin Ana  a prezentat  acest proiect  care  se realuzează prin Programul Operațional Regional 2014-2020, AXA PRIORITARĂ 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale, Prioritatea de investiții 8.1, Obiectivul specific 8.3 – ÎNFIINȚARE CENTRU SOCIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE PRIN REABILITARE CLĂDIRE P+2, STR: RÂNDUNELELOR, PUCIOASA, JUD DÂMBOVIȚA. Beneficiarii acestui proiect sunt persoanele vârstnice.Investiția are  o valoare totală de 2.276.951,19 lei.

Obiectivul general al proiectului este realizarea unui centru social de zi pentru persoanele vârstnice din Orașul Pucioasa. Acesta va fi atins prin reabilitarea, modernizarea și adaptarea la cerințele activității propuse prin proiect, a unei clădiri existente din cartierul Filatură al orașului Pucioasa, actualmente nefuncțională.

Se vor amenaja: cabinet de consiliere, sală de întreținere și vestiare, sală de lectură, sală multimedia, sală de pictură, sală de informatică, sală de jocuri, sală de festivități, sală de tricotaj/broderii, sală meșteșuguri, etc. De asemenea, sunt prevăzute lucrări de consolidare, extindere cu lift exterior, amenajări exterioare, rețele exterioare și sistem de detecție incendiu.

 Directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat a ținut să puncteze importanța  acestui proiect pentru orașul Pucioasă.Mai mult, directorul ADR Sud Muntenia,Liviu Mușat  a mai subliniat faptul că la nivelul județului Dâmbovița  mai sunt doar trei astfel de proiecte.Unul a fost semnat deja la Voinești și  urmează să  se semneze  contractele pentru centrele de la Târgoviște și Găești.

Și deputatul Corneliu Ștefan a ținut  să felicite administrația de la Pucioasă dar și conducerea ADR Sud Muntenia.

Semnarea contractului s a făcut în prezența directorului ADR Sud Muntenia,Liviu Mușat.

Au  fost prezenți la eveniment  și președintele  Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, vicepreședintele CJ  Luciana Cristea,deputatul Oana Vlăducă consilieri locali și alți invitați.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.