Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Congresul  PSD  din 10 martie : PSD Dâmbovița merge cu 143 de delegaţi

Autor:

Data: 5 martie 2018, 13:38

  •  
  •  
  •  

Organizația PSD Dâmbovița va fi reprezentată la Congresul PSD din data de 10 martie, de 143 de delegați. La Congres se vor alege vicepreședinții. Congresul PSD din data de 10 martie de  la Sala Palatului, atunci când sunt așteptați mii de delegați ai partidului din întreaga țară, se anunță unul extrem de interesant. Mai mult, vicepreşedintele Dorinel Soare, consideră că  organizaţiei judeţene a PSD Dâmbovița i s-ar cuveni o funcţie la nivelul conducerii centrale a Partidului Social Democrat, funcţie care ar trebui ocupată de preşedinte organizaţiei judeţene, senatorul Adrian Țuțuianu Decomdată, PSD Dâmbovița nu a luat o hotărâre în ceea ce privește prezența unui reprezentant al partidului în structura centrală. Dacă este necesar, o astfel  de decizie se va lua  după ședința Comitetului Executiv Național, ce are loc astăzi.

La Congresul de sâmbătă, 10 martie, județul Dâmbovița va fi reprezentat de 143 de delegați… La Congres se vor alege vicepreședinții, deocamdată la noi nu s-a luat o hotărâre în ceea ce privește prezența unui reprezentant al partidului în structura centrală, am vrut să luăm decizia după ședința Comitetului Executiv Național, deci mâine, poimâine vom face cunoscută hotărârea în acest sens. Dacă m-ați întreba pe mine personal cum văd situația, eu, ca și mulți alți membrii de partid din județul Dâmbovița, doresc să avem pe președinte reprezentant acolo cel puțin pe o funcție de vicepreședinte la nivel național. Noi nu am considerat că este nevoie, așa cum au făcut alte Organizații, să ne arătăm susținerea sau nu pentru actualul președinte al partidului pentru că la acest Congres nu se alege președintele, ci se aleg numai vicepreședinții… Înainte să decidem dacă vom avea un candidat vrem să vedem modalitatea de alegere a vicepreședinților pentru că există modalitatea să se aleagă pe regiuni de dezvoltare sau poate să se aleagă pe alte criterii. Într-un partid sunt reguli stabilite, nestabilite, ca atunci când candidezi să nu te duci doar ca să concurezi, ci să ai și șanse de câștig și atunci trebuie să vedem în ce context poți să ai o susținere pentru că la urma urmei ești votat de ăia o mie care sunt acolo… Pe lista de candidați ar putea să fie domnul Țuțuianu, doamna Rovana Plumb sau oricare dintre deputații și senatorii PSD de Dâmbovița. La Conferința Județeană am votat numărul delegaților la Congres, din delegație vor face parte membrii Biroului Politic Județean, primarii, președinții de Organizații și cei care fac parte din Consiliul Național”,a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare,vicepreședinte PSD Dâmbovița

La Conferința Județeană a PSD Dâmbovița  s-a votat numărul delegaților la Congres. Din delegație vor face parte membrii Biroului Politic Județean, primarii, președinții de Organizații și cei care fac parte din Consiliul Național.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.