Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul din Crângurile:  M-AU ADUS LA EXASPERARE TOȚI TÂMPIȚII ȘI TOȚI IDIOȚII

Autor:

Data: 28 februarie 2018, 14:01

  •  
  •  
  •  

Primarul din comuna  Crângurile nu știe  că astăzi, școlile și grădinițele  din localitate sunt închise.

Potrivit  unei informări,  primită  de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița ,  miercuri, 28 februarie 2018, școlile de pe raza comunei Crângurile sunt închise.  Inspectorul școlar general, prof. Ion Sorin  ne-a declarat că potrivit  comunicării făcute  de către directorul Școlii din Crângurile, drumurile de acces către unitățile școlare sunt  greu accesibile iar copiii nu pot ajunge la școală sau grădiniță și drept urmare nu se țin cursurile: “

La Crângurile, m-a sunat domnul director și mi-a spus că accesul către școală este foarte dificil.  La Crângurile  avem 415 copii care nu au mers astăzi la școală, avem trei grădinițe, două școli gimnaziale și o școală primară”, a afirmat inspectorul școlar general, prof. Ion Sorin .

415 elevi și preșcolari din  comuna dâmbovițeană Crângurile nu au putut ajunge la unitățile școlare din localitate din cauza drumurilor greu accesibile.

 Ionuț Cosmin Barbu, primarul comunei Crângurile

Ionuț Cosmin Barbu, primarul comunei Crângurile

Pentru a vedea care este situația în comuna Crângurile  l-am  contactat  telefonic pe  edilul comunei Crângurile,  Ionuț Cosmin Barbu  care  ne-a mărturist că nu știe că școlile și grădinițele sunt închise : “ Cum doamnă să nu ajungă la școală? Eu sunt de la ora 04:00 pe străzi.  Probabil, microbuzul școlar a avut vreo defecțiune, la această oră nu am nicio informație. Doamnă, directorul școlii  trebuia să mă sune la prima oră pentru că eu nu am de unde să ghicesc ce face directorul… Credeți-mă că m-au adus la exasperare toți  tâmpiții și toți idioții. Sunt vreo doi, trei, cinci prin comună  care vor  să le fac pârtie și  în curtă ”, a afirmat primarul comunei Crângurile,  Ionuț Cosmin Barbu.

Domnul primar susține cu tărie că drumurile de acces către unitățile școlare au fost deszăpezite.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.