JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Parohii  ale  Arhiepiscopiei Târgoviștei au donat aparatura necesară pentru dotarea sălii de kinetoterapie a Centrului de zi pentru copii cu autism și sindrom Down -Sfânta Maria

Autor:

Data: 27 februarie 2018, 9:28

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, joi, 22 februarie 2018, parohiile: Buna Vestire, Stolnicul, Bungetu și Cătunu, Protoieria Târgoviște Sud, au oferit Centrului de zi pentru copii cu autism și sindrom Down -Sfânta Maria, aparatura necesară pentru dotarea sălii de kinetoterapie, beneficiari fiind cei 45 copii îngrijiți de această instituție.

Acest demers, inițiat de către Înaltpreasfinția Sa de ajutorare săptămânală a instituțiilor sociale din județul Dâmbovița, de care aparține acțiunea filantropică amintită mai sus, are ca scop promovarea comuniunii, a solidarității și a iubirii în comunitatea noastră locală, dimpreună cu oferirea de ajutor concret aproapelui nostru, ca mărturie a slujirii misionare a Bisericii noastre străbune.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google