Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Conducerea CJ Dâmbovița, a luat la pas localitățile dâmbovițene  pentru a verifica  lucrările de deszăpezire

Autor:

Data: 27 februarie 2018, 14:25

  •  
  •  
  •  

Încă de duminică seară, urgia albă  și-a făcut simțită prezența și în județul Dâmbovița. Viscolul, ninsoarea și gerul  își spun cuvântul.  Se pare că viscol și ninsorilor sunt de o intensitate mai mare în partea de sud a județului.

 Comandamentul de Iarnă de la nivelul județului Dâmbovița  este pe baricade. Conducerea CJ Dâmbovița,  adică președintele Daniel Comănescu și cei doi vicepreședinți, Luciana Cristea și Alin Manole au plecat să verifice personal  în teren, cum acționează drumarii dar și primarii .    Drumarii își fac datoria însă viscolul le dă mari bătăi de cap.  La această oră  nu sunt drumuri județene închise sau pe care s-a circulat cu restricții.  Este foarte adevărat pe unele tronsone se circulă în condiții de iarnă și asta pentru că zăpada este viscolită și troienită, chiar dacă  drumarii  fac eforturi .

Președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu  a subliniat și faptul că aceste verificări pe teren vor continua și în orele următoare și ori de câte ori va fi necesar: ” Nu sunt probleme, se acționează în permanență. Drumarii sunt la datorie de mai bine de 24  de ore.  Avem echipe peste tot.  În  noaptea de luni spre marți, eu și cei doi colegi, Alin Manole și Luciana Cristea am fost în teren.  Și în cursul zilei de astăzi, s-a mers pe teren.  Avem și patru echipe de la Direcția generală infrastructură locală din cadrul CJ care sunt pe teren.” a declarat   președintele Daniel Comănescu

Vicepreședintele CJ, Luciana Cristea: Drumarii și primarii își fac datoria

Vicepreședintele CJ, Luciana Cristea a luat la pas toată partea de nord a județului Dâmbovița . Aici nu sunt probleme. Drumarii acționează ca la carte: “ Am fost în zona de nord a județulu,  în localitățile Șotanga, Vulcana Pandele, Brănești, Pucioasa, Bezdead, Moreni, Răzvad și am vorbit și cu primarii din Moroeni, Pietroșita, Runcu, Buciumeni, Iedera, Valea Lungă, Gura Ocnitei.Vreau să le mulțumesc tuturor primarilor pentru implicare cât și firmelor implicate în deszăpezire pe drumurile județene cât și pe drumurile comunale.Îi asigurăm pe dâmbovițeni de toată implicarea noastră și vom acționa cu toate utilajele aflate în dotare, în vederea combaterii fenomenelor meteorologice”, a afirmat vicepreședintele CJ, Luciana Cristea.

Vicepreședintele CJ, Alin Manole: Se lucrează   în  teren cu toate utilajele

Vicepreședintele CJ, Alin Manole, este unul dintre oamenii de la conducerea județului care are experiență  în ceea ce privește lucrările de deszăpezire și asta pentru că pentru o pierioadă bună de timp a fost și directorul LDP Dâmbovița.Vicepreședintele Alin Manole a mers alături de drumari în partea de sud a județului Dâmbovița unde capriciile iernii și-au spus cuvântul , ba mai mult, le-a dat de furcă și drumarilor. Cu toate acestea, la această oră în sudul județului Dâmbovița nu există probleme majore. Este adevărat, se circulă pe unele tronsoane de drum în condiții de iarnă: “ Se acționează pe toate drumurile. Viscolul ridică probleme, zăpada este troienită pe unele porțiuni de drum însă drumarii sunt în teren și își fac datoria. Nu avem drumuri închise. Mai mult, vreau să asigur dâmbovițenii că LDP Dâmbovița are material antiderapant, sare și combustibil să intervină în orice situație”, a afirmat Alin Manole

Potrivit meteorologilor, județul  Dâmbovița este  din nou în cod galben de viscol și ninsori  în intervalul 27 februarie, orele 10:00- 18:00.  După această avertizare va intra din nou alta  în vigoare, valabilă și pentru județul nostru. Este vorba tot de un cod galben de viscol și ninsori valabil  în intervalul 27 februarie ora 23: 00 –  28 februarie ora 23: 00. Fenomenele  vizate sunt  ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă consistent, intensificări ale vântului, viscol. Vântul se va intensifica treptat pe parcursul nopții de marți spre miercuri (27/28 februarie) și va avea viteze de 45…55 km/h, iar miercuri (28 februarie) în sud-est rafalele vor depăși temporar 60 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând și troienind zăpada și diminuând vizibilitatea.

Meteorologii iau în calcul posibilitatea extinderii atenţionărilor de ger pentru toată ţara, până în 2 martie, având în vedere că valul de frig se va menţine, iar temperaturile vor coborî până la -22 de grade Celsius joi dimineaţă.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.