Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Dragobetele a fost sărbători de PNL Dâmbovița printr-un alt fel de iubire, aceea față de România și de valorile sale

Autor:

Data: 24 februarie 2018, 0:45

  •  
  •  
  •  

Sărbătoarea Dragobetelui, 24 februarie, face parte din tradiţia și  istoria poporului roman, semnificând, printre altele și Ziua Îndrăgostiților autohtonă, și este marcată ca atare  de români. Dragobetele  a fost întâmpinat cu  o expoziție de pictură în ulei „Eșantioane subiective”şi o dezbatere cu tema “România după 100 de ani”  de către seniorii și tinerii PNL  Dâmbovița  care au ales   să sărbătorească ziua iubirii în stil românesc, printr-un alt fel de iubire, aceea față de România și de valorile sale.  Evenimentul a fost găzduit de corpul K al Universității Valahia.

În acorduri de saxofon, invitații  au admirat expoziția de pictură în ulei „Eșantioane subiective”, oferită de profesorul Darius Vasile-Șerbănescu. Profesorul Darius Vasile-Șerbănescu încearcă  prin lucrările sale  să atragă atenția asupra    unor  aspect ale existenței umane: ” Aceste lucrări sunt o parte din mine, fiecare are câte o poveste  și sper ca privitorii să fie încântați ”

Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu  a punctat faptul că acest eveniment  este  dedicat și momentului  istoric- Centenarul Marii Uniri  și totodată consider  că  Centenarul  ar trebui să fie un moment de sărbătoare și de respect pentru cei care au realizat România Mare.

“PNL Dâmbovița alături de tineretul  liberal dâmbovițean  vrea să scoată în evidență că datoria noastră față de istorie este  imensă. Așa cum bine știm, un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii!

 Astfel , încercăm să transmitem  acest lucru și tinerilor, nu neapărat doar membrilor PNL ci tinerilor  din județul Dâmbovița care  trebuie să ducă mai departe  acest obicei de a ne  trata cu respect istoria  neamului. 

 În seara aceasta avem și un invitat deosebit, profesorul doctor Iordan Gheorghe Bărbulescu, președintele Senatului Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București, li nu în ultimul rând cetățean de onoare al orașului Răcari,  care și-a arătat disponibilitatea de a participa la acest eveniment  și de a ne transmite gândurile domniei sale  vis a vis de momentul la care ne aflăm  și anume România după 100 de ani” a afirmat președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu

Invitatul special, profesorul doctor Iordan Gheorghe Bărbulescu, președintele Senatului Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București le-a vorbit tinerilor despre  “România după 100 de ani”  : Sunt într-o Românie, alta  față de cea în care am trăit noi. Sunt într-o Românie  în care merită cu adevărat să aibă încredere…

 România de astăzi, este cu siguranță,  o Românie cu un potențial extraordinar  iar tinerii merită  să participe la dezvoltarea țării  și să beneficieze  de asta. Dacă noi nu eram astăzi în UE, mi – e greu să spun pe unde era România  și mulți dintre noi , sigur nu am fi fost aici. Pentru mine, și pentru noi toți, trebuie să fie o garanție apartenența  la UE, la NATO…“  a punctat profesorul doctor Iordan Gheorghe Bărbulescu, președintele Senatului Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.

 Mesaje au fost și din partea   președintelui TNL Dâmbovița, Adrian Mocanu, vicepreședintelui Ion Sorin și alți invitați.


Acesta este al doilea eveniment organizat de PNL Dâmbovița, premergător  Centenarului Marii Uniri.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.