Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PNL și TNL Dâmbovița marchează Dragobetele printr-un alt fel de iubire, aceea față de România și de valorile sale

Autor:

Data: 22 februarie 2018, 18:37

  •  
  •  
  •  

Încă de la începutul anului, preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu a anunțat că PNL Dâmboviţa şi-a propus ca în fiecare lună să organizeze un eveniment legat de momentul istoric Centenarul Marii Uniri și totodată consider că Centenarul ar trebui să fie un moment de sărbătoare și de respect pentru cei care au realizat România Mare.
PNL și TNL Dâmbovița marchează Dragobetele- 24 februarie, ziua iubirii în stil românesc, printr-un alt fel de iubire, aceea față de România și de valorile sale.
Seniorii și tineriii liberali dâmbovițeni, au pregătit pentru vineri, 23 februarie la corpul K al Universității Valahia din Târgoviște, o expoziție de pictură în ulei „Eșantioane subiective”, oferită de profesorul Darius Vasile-Șerbănescu. Va avea loc și o dezbatere ce are ca subiect “România după 100 de ani”. Invitatul special este profesorul doctor Iordan Gheorghe Bărbulescu, președintele Senatului Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.
Acesta este al doilea eveniment organizat de PNL Dâmbovița, premergător Centenarului Marii Uniri.
Primul eveniment a fost cel dedicat Unirii Principatelor organizat, la Teatrul „Tony Bulandra”, „Unirea – un ideal, un crez şi o voinţă”, pe 25 ianuarie 2018.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.