Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. De la 1 aprilie 2018, Serviciul Public Județean de Alimentare cu Apă și Canalizare Dâmbovița, se desființează

Autor:

Data: 21 februarie 2018, 21:50

  •  
  •  
  •  

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară . Pe ordinea de zi au fost mai multe proiecte de hotărâre. Au fost prezenți 25 de aleși județeni. Lucrările ședintei au fost conduse de președintele Daniel Comănescu. Primul proiect a vizat modificarea Hotărârii Consiliului Județean Dâmbovița nr. 203/1.07.2016 privind aprobarea componenţei comisiilor de specialitate ale Consiliului Judeţean.

Consilierii județeni au aprobat participarea unității administrativ-teritoriale, judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa în calitate de partener în proiectul DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate şi a bugetului aferent. S-a votat și participarea unității administrativ-teritoriale, judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa în calitate de solicitant în proiectul „ŞI TU CONTEZI! – Îmbunătăţirea calităţii serviciilor educaţionale pentru elevii cu dizabilităţi şi CES din judeţul Dâmbovița, prin intervenţii armonizate cu nevoile acestora” și a bugetului aferent.

Un alt punct pe ordinea a vizat desființarea Serviciului Public Județean de Alimentare cu Apă și Canalizare Dâmbovița.
Începând cu data de 01.04.2018 Serviciul Public Județean de Alimentare cu Apă și Canalizare Dâmbovița, înființat prin Hotărârea Consiliului Județean Dâmbovița nr. 15/2004, se desființează. La solicitarea autorităților administrației publice locale, în cursul lunilor noiembrie și decembrie 2017 și ianuarie 2018, sistemele de alimentare cu apă și canalizare aflate în domeniul public al județului, au fost transmise în domeniul public al unităților administrative solicitante, în conformitate cu prevederile art. 9 din Legea nr. 213/1998 cu modificările și completările ulterioare, privind proprietatea publică. În aceeași perioadă, Consiliul Județean Dâmbovița a procedat la încetarea contractelor de asociere interlocală, respectiv la exercitarea dreptului de administrare a rețelelor aparținând autorităților administrației publice locale, la acest moment fiind în curs de desfășurare operațiunile de predare primire a infrastructurii aferente.
Astfel, Serviciul Public Județean de Alimentare cu Apă și Canalizare nu mai are obiect de activitate, motiv pentru care se impune desființarea acestuia, urmând ca activul și pasivul precum și toate bunurile și documentele să fie preluate de Consiliul Județean Dâmbovița.
La Diverse, pe ordinea de zi s-au găsit alte două proiecte. Primul a vizat modificarea Hotărârii Consiliului Județean Dâmboviţa nr. 214/26.09.2013 privind aprobarea criteriilor și procedurii pentru organizarea concursului în vederea ocupării funcției de administrator public, proiect ce a fost amânat Al doilea proiect votat la punctual Diverse , a avut în vedere acordarea unui sprijin financiar pentru unităţile de cult în anul 2018.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.