Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Primăria Târgoviște are  în anul 2018,  un buget  axat pe dezvoltare

Autor:

Data: 20 februarie 2018, 23:21

  •  
  •  
  •  

Administraţia municipiului Târgoviște are la dispoziţie un buget mai mic  cu 5.000.000 de lei decât cel de anul trecut, ca urmare a reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%. Anul acesta administraţia locală are un buget general de venituri şi cheltuieli în sumă totală de 222,3 milioane de lei. În anul 2018,  la Târgoviște se pune  accentul pe dezvoltare. Programul de investiţii al administraţiei locale târgoviștene  vizează atât continuarea proiectelor începute, cât şi demararea altor investiţii  noi. Impresionantă este lista proiectelor din fonduri nerambursabile: “ Aș menționa faptul  că spre deosebire de bugetul de anul trecut, înregistrăm o  diminuare a veniturilor cu aproximativ  5.000.000 de lei, ceea ce este  o pierdere mai mică decât prognozam  inițial . Asta înseamnă că per total  activitatea nu va fi foarte mult îngreunată , mai ales dacă ținem cont de faptul că anul acesta reprezintă  anul în care  vor fi implementate foarte multe proiecte cu finanțare  din surse nerambursabile și mă refer aici la cele 40 de proiecte  pe PNDL,  pe fonduri europene…Bugetul din acesta an  este axat în principal  pe sesiunea de dezvoltare, mai ales raportat la proiectele cu finanțare europeană și  prin PNDL …”, a declarat primarul Cristian Stan

Cu  20 de voturi  pentru, consilierii locali municipali au votat bugetul municipiului Târgoviște pentru anul 2018, totalul fiind de 222,3 milioane de lei.

 Primarul Cristian Stan a ținut să sublinieze faptul că bugetul din acesta an  este axat în principal  pe sesiunea de dezvoltare, mai ales raportat la proiectele cu finanțare europeană și  prin PNDL.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.