Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Primăvara începe în forță cu asfaltări în orașul  Fieni

Autor:

Data: 19 februarie 2018, 12:53

  •  
  •  
  •  

Anul 2018,  este unul plin de realizări pentru administrația  din orașul Fieni, la capitolul infrastructură rutieră.  Potrivit primarului Iulian Tătulescu, primăvara va începe în forță cu asfaltările pe Strada Runcului, o investiţie multă aşteptată de locuitorii oraşului Fieni. Este vorba despre asfaltarea străzilor Runcului, Târgului şi Pădurari. Obiectivul de investiţii “Reabilitare str. Runcului, str. Târgului si str. Pădurari “, se realizează cu finanțare pe OG 28 şi are o valoare de 4.426.073 lei, inclusiv TVA : “Proiectul privind Strada Runcului este cu finanțare pe PNDL1 și are o valoare de 1.000.000 de euro. A început în luna noiembrie 2017, stadiul de implementare este de 27%. Din discuțiile pe care le-am avut cu constructorul, lucrarea va fi finalizată până la sfârșitul lunii iunie 2018.”, a afirmat primarul Iulian Tătulescu.

Străzile Barajului și  Livezilor, asfaltate în cel mai scurt timp

 Tot în această primăvară  va începe în forță și    realizarea obiectivului „Modernizare străzi oraş Fieni, str. Barajului, str. Livezilor”, investiție    în asociere UAT Fieni și Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
Valoarea totală a investiţiei este de 517.786 mii lei (fără TVA), în cote de cofinanţare de câte 50%   pentru Fieni și 50% pentru CJ Dâmbovița .  Termenul de execuție este de 3 luni.

 Eduilul Iulian Tătulescu   a vorbit și despre  economiile pe care le-a făcut în anul 2017,  18,5 miliarde le vechi, bani care anul acesta sunt destinați pentru  asfaltarea altor două străzi. Una  dintre străzi se află în zona Copertine  din orașul Fieni  și cea de-a doua este strada Izvoarelor.

Fieni, un oraș curat

 Administrația de la Fieni pune mare accent pe  curățenia de la nivelul orașului. În acest sens, autoritățile  sunt decise să achiziționeze  servicii specializate de salubrizare. Suma pe care o au autoritățile la dipoziție pentru aceste servicii este 800.000 de lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.