Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Noul președinte al CJ Dâmbovița, și-a început  prima zi de mandat în forță. Întâlnire de lucru cu primarii și constructorii

Autor:

Data: 16 februarie 2018, 12:53

  •  
  •  
  •  

Prima  zi de lucru a noului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița , Daniel Comănescu, a început în forță. Șeful forului administrativ s-a întâlnit la primele ore ale dimineții, la sediul instituției, cu  primarii localităților dâmbovițene și constructorii care au contracte de lucrări pentru obiective de investiții cu finanțare prin OUG 28/2013 și  PNDL 2.

Șeful administrației județene a solicitat o mobilizare corespunzătoare a constructorilor în vederea urgentării finalizării lucrărilor și decontării acestora.

Neapărat trebuie să înceapă lucrările la toate obiectivele din județ. Scopul nostru este să finalizăm cât mai repede obiective  din județ. Sunt și lucrări întârziate pe diferite aspecte în județ și prin aceste discuții am reușit să stabilim un plan de acțiune prin care să remediem disfuncționalitățile. Marea majoritatea  a lucrărilor pe 1 martie, vor începe în forță. Mesajul către constructori și primari a fost unul foarte clar că trebuie să se lucreze cu motoarele turate la maximum, trebuie să atragem cât mai repede toți banii contractați  și pentru bunul mers al lucrărilor să se implice foarte mult  ”, a declarat președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu.

În cadrul ședinței au fost analizate stadiile fizice ale tuturor lucrărilor în curs și, totodată, au fost stabilite unele măsuri în vederea inițierii lucrărilor și serviciilor la noile obiective de investiții.

Am avut o discuție cu constructorii privind obiectivele pe OG 28. Am solicitat urgentarea lucrărilor pentru că o să vină primăvara și o să dăm ordin de începere a lucrărilor  în tot județul. S-a discutat despre toate obiectivele din județ. CJ  are 21 de obiective pe PNDL 2 și trei pe PNDL 1. Trebuie să lucrăm în forță. Au fost prezenți și primari”, a declarat vicepreședintele CJ, Alin Manole.

Potrivit finanţărilor alocate de MDRAPFE în cadrul PNDL II, judeţului Dâmboviţa i-au fost aprobate la finanţare 246 de obiective de investiţii pentru 85 de localităţi, din care 86 sunt proiecte privind infrastructura rutieră, astfel: 66 de proiecte în 60 de localităţi (poduri, podeţe, drumuri locale şi comunale) şi 20 de proiecte la nivelul întregului judeţ (drumuri judeţene).

Întreaga sumă alocată judeţului Dâmboviţa în cadrul PNDL II, pentru cele 246 de obiective de investiţii, este de 747.745.132,34 lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.