Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Viitorul mall de la Târgoviște, prinde viață

Autor:

Data: 14 februarie 2018, 12:22

  •  
  •  
  •  

Primele imagini  cu macheta viitorului mall care se va realiza la Târgoviște pe terenul fostei Unităţi Militare de la Gara  Târgoviște, au fost făcute publice de edilul municipiului Târgoviște. Primarul Cristian Stan a ținut să puncteze câteva date tehnice privind construcția viitorului mall:

În linii mari, așa va arăta noul complex comercial (mall) din Târgoviște, fosta UM Gară. Construcția, realizată pe un teren proprietatea Consiliului Județean, va avea regimul de înălțime S+P+M+1E+E tehnic și o suprafață desfășurată de aproximativ 70.000 mp (conform ultimelor modificări de proiect), urmând să asigure și câteva sute bune de noi locuri de muncă.”, a  punctat primarul Cristian Stan.

Vineri, 17 noiembrie 2017, la Consiliul Judeţean Dâmboviţa,  a fost  semnat contractul în vederea constituirii dreptului de superficie asupra terenului situat în municipiul Târgovişte, bulevardul Regele Carol I, nr. 51, destinat construirii unui centru comercial (mall), investiţie aşteptată de multă vreme de locuitorii judeţului Dâmboviţa. Urmare a licitaţiei publice lansate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în vederea constituirii dreptului de superficie, comisia de evaluare a declarat câştigătoare oferta P.K. GRIZZLY SRL, cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei, suma adjudecată fiind mai mare cu aproximativ 26% faţă de preţul de pornire al licitaţiei, de 355.200 lei. Documentul a fost parafat de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, şi reprezentanţii grupului Prime Kapital, respectiv Mihai Vasilescu şi Martin Slabbert. Perioada de execuţie este de 2 ani. Bugetul estimat pentru realizarea investiţiei este de 227 milioane lei (fără TVA).

 

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.