Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Un strop de bucurie şi fericire: Alimente, îmbrăcăminte, rechizite școlare și dulciuri  pentru 53 de copii din Răzvad

Autor:

Data: 13 februarie 2018, 9:50

  •  
  •  
  •  

Ce este mai frumos decât să fii alături de semenii aflați în situații dificile. Primăria comunei Răzvad în baza unui parteneriat  încheiat  cu OMV Petrom, a reușit să aducă un strop de bucurie în sufletul a 53 de copii din Răzvad.

Toți cei 53 de copii au primit pachete consistente cu alimente, îmbrăcăminte, rechizite școlare și dulciuri . Valoarea  fiecărui pachet s-a ridicat la suma de 850 lei.  Primăria Răzvad  a primit o donație de 10.000 de euro de la OMV Petrom, cu  destinația de a ajuta acești copii  care provin din familii nevoiașe.

Selectarea celor 53 de copii s-a făcut în baza unor anchete sociale.  40 dintre copii sunt beneficiari ai Centrului  de zi din Răzvad iar ceilalți 13  copii sunt și ei tot din Răzvad și provin din familii nevoiașe:

Pentru că ne pasă de oameni și în alte momente, nu doar în preajma sărbătorilor( sau în vreo campanie electorală) împreună  cu OMV am reușit să ajutăm 53 de copii din familii nevoiașe cu pachete consistente de alimente, rechizite si haine!

Astfel încercăm să  compensăm disconfortul creat cetățenilor de către cei de la OMV, acesta fiind unul din multele proiecte începute cu aceștia pentru Răzvad si răzvădeni”, a declarat edilul Emanuel Spătaru.

OMV Petrom este unul dintre marii investitorii care are activitate pe raza comunei Răzvad.  Pe lângă această acțiune umanitară, Primăria Răzvad în parteneriat cu OMV Petrom   a reușit să betoneze și câteva străzi din comună.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.