Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Daniel Comănescu, noul președinte al CJ Dâmbovița, vicepreședinți Luciana Cristea și Alin Manole

Autor:

Data: 2 februarie 2018, 21:26

  •  
  •  
  •  

Alexandru Oprea și-a anunțat, vineri seară, în ședința BPJ a PSD Dâmbovița,   demisia de onoare  din funcția de președinte  al CJ Dâmbovița. Alexandru Oprea   a dat dovadă de înțelepciune și maturitate  și astfel și-a anunțat demisia după ce BPJ a PSD Dâmbovița a votat propunerea de retragerea a  sprijinului politic    pentru funcția de președinte al CJ în ceea ce îl privește pe Alexandru Oprea.  Au fost 26 de voturi pentru, 3 voturi împotrivă și  2 abțineri. Alexandru Oprea a rămas membru PSD și consilier județean.  Dacă războiul dinte Alexandru Oprea și Adrian Țuțuianu ar fi continuat, cu siguranță  PSD Dâmbovița ar fi devenit un partid format din mai multe tabere.

Trebuie să mai menționăm faptul că în ședința PSD Dâmbovița, Alin Manole a fost spuspendat din funcția de vicepreședinte   al PSD Dâmbovița pe o perioadă de  12 luni iar în luna iunie i se va evalua din nou activitatea  de la CJ Dâmbovița.  Decizia aceasta a fost luată cu 25 de voturi pentru,  2 voturi împotrivă, 3 abțineri și o persoană nu a votat din motive  obiective.

  Noul  președintele al CJ Dâmbovița propus de  PSD și votat în CEx Dâmbovița, cu 90 de voturi pentru și 44 împotrivă,  este Daniel Comănescu,  consilier județean și directorul Staţiunii Pomicole Voineşti .  Tot în CEx Dâmbovița s-a  votat și pentru   cea de-a doua funcție de vicepreședinte al CJ Dâmbovița, post rămas vacant din luna septembrie după ce Claudia Gilia a plecat pe un post de deputat. Pentru această funcție de vicepreședinte au fost trei candidați, trei doamne: Luciana Cristea, Cezarina Necula și Gabriela Caciamac . Cu 70 de voturi a fost desemnată Luciana Cristea ca să ocupe postul de vicepreședinte CJ Dâmbovița.  Miercuri, 14 februarie, va fi ședință ordinară  de CJ Dâmbovița și va fi validată noua echipă. Noua echipă de la Consiliul Județean  Dâmbovița  va fi formată din:presedinte CJ Dâmbovița,  Daniel Comănescu și  vicepreședinți CJ Dâmbovița, Luciana Cristea și Alin Manole.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.