Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Serviciul de Permise și Înmatriculări Dâmbovița își va mări numărul de ghișee

Autor:

Data: 1 februarie 2018, 12:11

  •  
  •  
  •  

În următoarele săptămâni,  alte două ghișee   vor fi deschise   în cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița. Acest lucru este posibil datorită  procesului de reorganizare și reamenajare a spațiului  din actualul sediu.  Prin  deschiderea a două noi ghisee  se are în vedere  implementarea cu succes a  planului de management al conducerii Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița  ce pune mare accent pe reducerea timpilor de așteptare, servirea publicului cu evitarea formării de cozi la ghișee, accesul cetățenilor județului Dâmbovița la servicii transparente și echitabile.

Prefectura Dâmbovița dar și cu un real sprijin din partea CJ Dâmbovița,   își  dă tot interesul să asigure condiții optime de lucru atât pentru angajații Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița și  cei ai Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Dâmbovița, și nu în ultimul rând pentru cetățenii care merg să-și rezolve problemele la ghișeele acestor  servicii.Concret, în aceste zile are loc o reorganizare, o reamenajare  a spațiilor  din clădirea  situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr.2, activitatea ghișeelor  nefiind  perturbată.

Mai clar , Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Dâmbovița este mutat în locul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Târgoviște  ce funcția pe latura din spate  a clădirii situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr.2.

 Pe latura din față a clădirii situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr.2 va funcționa doar Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița iar pe latura din spate   va  funcționa Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Dâmbovița. Cu siguranță spațiile vor fi mai generoase  pentru ambele servicii. Decizia mutării a venit după ce, pe data de 22 ianuarie 2018, Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Târgoviște s-a mutat din clădirea Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița și  cei ai Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Dâmbovița- latura din spate  în microraionul 6, pe Bulevardul Unirii, în fostul corp al Universității Valahia.

Spaţiile s-au dat cu titlu de folosinţă gratuită către Prefectura Dâmbovița  pentru o perioadă de 5  ani de către  Consiliul Județean Dâmbovița    care  deține  imobilul situat în Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân nr. 2 – clădire P+2 . De acum, cele două servicii,  Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița și  Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Dâmbovița, au la dispoziţie 205,18 mp, din care spaţii parter =40,78 mp şi spaţii etaj 2 = 164,40 mp,  cu destinaţia de birouri și ghișee. Până la  jumătatea lunii ianuarie, cele două  Servicii  Permise și Pașapoarte Dâmbovița   și-au desfășurat activitatea   în spaţii  însumând 55,64 mp, din care: spaţii parter =14,78 mp, spaţii etaj 2 = 40,86 mp.

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea a spus că este un gest de normalitate  privind atribuirea în folosinţă gratuită acestor spații:

Mi se pare normal să sprijinim desfășurarea în bune condiții  a activității Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița și  Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Dâmbovița, care răspund cu operativitate tuturor solicitărilor venite din partea zecilor de mii de cetățeni din județ ”, a afirmat președintele CJ Alexandru Oprea.

Subprefectul județului Dâmbovița, Florina Mureșan  ne-a spus că în aceste zile se lucrează la reamenajarea  spațiilor și astfel se va  asigura mai mult spațiu necesar celor două servicii .  Subprefectul  Florina Mureșan  a apreciat efortul și profesionalismul de care dau dovadă angajații Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița și  cei ai Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Dâmbovița:

Era necesar să facem aceste reamenajări ale spațiilor. Se va asigura mai mult spațiu atât pentru angajații celor două servicii dar și pentru cetățenii care merg la ghișee. Activitatea celor două servicii  este foarte bună. Vă spun sincer că  oamenii nu pierd timp foarte mult la ghișeu și asta pentru că dau rezultate programările online. Orice cetățean care merge la  Permise sau Pașapoarte nu pleacă fără   a  primi  o soluționare a problemei pe care o are. La Permise, domnul cms. Alexandrescu este în permanență printre cetățenii care merg la ghișee cu probleme.  ”, a afirmat subprefectul Florina Mureșan.

Deși , bugetul Prefecturii  Dâmbovița este unul de austeritate, în viitorul apropiat , reprezentanţii  acestei instituții au precizat că vor  încerca  să facă niște lucrări de reparaţii  exterioare la clădirea aflată în Târgoviște, Bulevardul Mircea cel Bătrân nr. 2,  reparațiile sunt de mare necesitate. Trebuie să mai spunem că s-au făcut și demersuri la MAI,privind reabilitarea acestei clădiri ,însă nu s-a mișcat mai nimic, promisiuni fiind din  partea mai multor ministri care au trecut pe  la MAI.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.