Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Municipiul Târgoviște  va avea în curând Kartodrom

Autor:

Data: 29 ianuarie 2018, 19:32

  •  
  •  
  •  

Administrația municipiului Târgoviște, condusă de primarul Cristian Stan  își dă tot interesul în ceea ce privesc investițiile noi ce au  un impact puternic în dezvoltarea orașului.

În  ședința ordinară  de  luni, 29.01.2018, consilierii municipali au  votat în unanimitate proiectul de hotărâre ce vizează   aprobarea notei  conceptuale pentru obiectivul de investiții”Amenajare Kartodrom  în municipiul Târgoviște- zona poligon ”, în vecinătatea Complexului de Natație .

Totodată consilierii municipali au votat și  tema de proiectare pentru investiția ”Amenajare Kartodrom  în municipiul Târgoviște- zona poligon ”. Investiția se va realiza din bugetul local.

În urmă cu peste 30 de ani, la Târgoviște a fost construit un Kartodrom, care a găzduit chiar și competiții de profil. În contextul finalizării  Complexului Turistic de Natație care a devenit o mare atracție pentru sute de mii de cetățeni  administrația  crede că este oportun să realizeze o investiție prin care să redea orașului, sub forma unui circuit moto și de karting de agrement, o zonă care acum este inutilizabilă. Sunt foarte mulți iubitori ai motociclismului și kartingului care nu beneficiază în acest moment de niciun fel de facicilitate în Târgoviște. Cursuri de inițiere karting, plimbări de agrement, concursuri reprezintă numai câteva din activitățile care ar putea fi desfășurate aici și care ar atrage foarte mulți copii și tineri.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.